Busealeey Zeynep kamil kadın doğum hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz muayenelerime oraya gidiyorum orda doğum yapıcam
Derya7753 Busealeey ay bende detaylı ultrason için yalovadan çıkıp oraya gelcemde doktor öneriniz varmı
Mavisevgim Busealeey oraya gidip zaman kaybetmeyin bence Ümraniye eğitim araştırma ordan bin kat iyi oraya giderek sadece vakit kaybettim ve iğrenç bir hastane ne hijyen var ne ilgi doktorla bile muhattap olamıyorsun hep asistan
Reyhan00 Derya7753 doktor bulunmuyor ki sadece riskli gebelere bakılıyormuş 1 haftadır bakıyorum istanbulda 1 tane hastanede perinatoloji bakmıyor gebeye
Derya7753 Reyhan00 perinatolojı riskli gebeler için zaten. Ben dün zeynep kamilde randevu buldum saatlere bakayım derken randevu gitti hemen alıyorlar
Reyhan00 Derya7753 detaylı ultrson yaptıracağım ama risk yok şuan doktorum randevu al dedi devlet hastanesinden riskli olmasa bile alabiliyor muyuz yani sizin riskli mi
Derya7753 Reyhan00 2′li tarama riskli çıkmadı benim çıkmadı için perınatolojiye gerek yok detaylı ultrasona gircem 2′li taraman önemli
Alev5 Reyhan00 detaylı ultrason için muayene yeri yazan yerde Antenatal polikliniğinden randevu alacaksınız sabah 10 da açılıyor randevu
Simasu14 Reyhan00 Evet alabiliyorsunuz. Doktorunuz size yeşil alan açıp riskli grubuna koyması gerekiyor
Reyhan00 Derya7753 2li yaptırmadım üçlü yaptırdım oda riskli degil gerek yok herhakde o zaman teşekkürler
Derya7753 Reyhan00 risk yoksa detaylı ultrason ikiside aynı zaten sadece perinatoloji riskli gebelık olanlara daha detaylı bakıyor
Guliss25 Reyhan00 riskli gebelik ise önce gebe takıbe randevu alıyorsunuz gereklı gorulurse onlarda perınatolojıye kayıt acıyor oyle kolayca randevu alabılıyorsunuz
Alev5 Reyhan00 bu şekilde doldurun. Ben 182 arayıp randevu ne zamana var diye sormuştum onlar size tarih söylüyor o gün saat 09.58 de hazırlayıp randevu ala tıklayın alırsınız
Nzl_1999 Guliss25 valla cnm adını pek hatırlamıyorum kadındı ama ssvd istoyordm çokta uğraştık olmadı
58Vildan Alev5 methaba acaba normal perinotoloji bölümünde mi çekiliyor? Yoksa ayrı bir yerde mi sabah 8:30 randevusunu aldım detaylı ultrason olarak geç kalmaktan korkuyorum da
58Vildan Nzl_1999 merhaba bende ssvd istiyorum doktorla nasıl ilerlediniz? Sezeryan günü verildi mi hiç? Doğumhanede kontrolleriniz nasıl ilerledi?