Yzgl Hamişler yarın sabah saatlerinde sezeryanla dogurcam hayırlısıyla inşallah beni nasıl birşey bekliyor ne yapmam lazım kolay atlatmam için önerileriniz varmi
Merveya Yzgl kayısı hoşafı yapın götürün ya da geç oldu birinde rica edin getirsin. Kabız olmamanız lazım. Kahve,bitter çikolata alın yanınıza. Kaşıklı biberon götürün. Ve ameliyat sonrası hazır hissettiğinizde bol bol yürüyün daha çabuk toparlarsınız.
Sadeceanne2 Yzgl sert kahve al yanına Lohusa pedini de al (ben canped aldırdım o kadar İşime yaradı ki yırt at çok kolay ve hijyenik oldu başını oynatma spinal olursa Bol bol yürü sonrasında da sağlıkla gelsin inşallah
Yminnn Allah yardımcın olsun bazilarininki çok kolay geçiyor inşaallah öyle olur Bende 40+1 haftalik gebeyim cuma günü yatiş yapip suni sancı alacagim bakalım
Yzgl Yminnn amin ALLAH razı olsun sizde sağlıcakla bı sancida yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah Rabb’im🤗evet bazılari güzel anlatıyor bazıları korkulu anlatıyor yarın nasipse tadicaz 😀 hayırlısıyla alalım kucaklarimiza yavrularımızı 🤗
Yzgl Merveya işte ilk kalkış zor diyorlar ben birde çok zayıf biriyim ya bünyem kaldirmazsa 😀😀ya uyusmazsam korkusu uyutmuyor şuan beni hem heyecan hem korku hem endişe kaygı hepsini bir yaşıyorum 😀 hoşaf annemden isterim yapar getirir kahve ve bitter çantaya koymuşum burdan aldığım bilgilerden çantaya attım tşk ederim Allah razı olsun 🌹
Merveya Yzgl artık sen bir annesin o bünye neler neler kaldıracak merak etme ❤️ ben de çok korkmuştum yere bakma karşıya bak koluna 2 kişi girsin fazla yürüme sonra saat başı yürü
Sekerkutusu Yzgl kıyamam sana 🙏 heyecanın mutluluk olsun korku değil. Umarım çok güzel geçer ameliyatın. Benim daha var ama istemsiz tedirgin oluyorum düşününce. Birbirine destek olmalıyız. Yakınlarım dahi duyduğum en önemli şey yürümek. Ne kadar çok yürürsen o kadar hızlı iyileşiyorsun. Kabızlık sezaryen problemi zaten. Mideni rahatlatacak yiyecekler tüket. Ameliyat sonrası devam edebiliyor çünkü. Sağsalim çocuğuna kavuşman dileğiyle 🌸🌸
Yzgl Sevcan62 kazasız belasız hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH Rabb’im ❤️ hepimize Rabb’im hayırlı doğumlar nasip etsin İNŞALLAH
Yzgl Sekerkutusu canımsın ALLAH razı olsun Rabb’im evlatlarımızı bağışlasın inşaALLAH umarım sizde hayırlısıyla can sağlığıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🤗❤️
Yzgl Merveya insALLAH dediklerinizi rahat bı şekilde uygularım yürümek çok faydaliymis diyorlar evet ama işte korkuyor insan Rabb’im sizinde evladınızi bağışlasın inşaALLAH Salih evlatlardan eylesin RABB’İM 🤗❤️
Yzgl Merveya o anki panik işte ne bilim korkuyor insan kesileceğini bilmek ve durup beklemek 😀 inşallah güzel doğum hikayesiyle en yakın zamanda burda olurum 🤗❤️
Yzgl Sadeceanne2 lohusa pedi derken dependmi aceba kilot tarzında onu aldım ben 4 tane koydum çantama yeter umarım kahvede sanırım sert olandan aldık 3 bir arada falan almadık yani bilgileriniz için tşk ederim Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin 🌹🍀
Sadeceanne2 Yzgl külot şeklinde olanı Çok güzel 2:3tanr daha ekle kanaman fazla olursa kolay şık oluyo