yeni-annelik Ozlemsrkytn ben bebek temizleme pamuğu aldım onu ıslatıp kullanacağım yenidoğanda ıslak mendil önerilmiyormuş
Hulo2105 Ozlemsrkytn ıslak mendi uni baby yenidoğan aldık ama dışarıda orda burda kullanmak için aldım. Evde kakasını mendille temizleyip poposunu suda yıkıycam keza çiştede. Annemde hep öyle yapardı en güzeli suyla yıkamak çocukta rahatlar
mhrmom Hulo2105 işte öyle insan sürekli yapamıyor🥴 şahsen ben üşenirim her altını açtığımda yıkamaya🤷
Hulo2105 mhrmom yani alışırsak yapılır bence ben kendimden düşünüyorum yıkamadan rahat edemem kendimi mesela 😂 heleki o bebek bütün gün bezle yani biz öyle gördük tercih meselesi tabi ki🐥
Leylus mhrmom ama mecbur kalıyorsun.Oglum 4 yasinda.yeni dogdugunda temizleme pamuğu ve ılık suyla temizliyordum tahriş oldu doktor her defasında yikaman lazim demisti bu yaşına kadar hep yıkadık.35 haftalık 2.gebeligim tekrar sordum kesinlikle her defasında yika diyor islak mendil kullanma diyor.
Ozlemsrkytn Baby turco ya da pure baby markaları sleppy e göre daha uygun bu markalar hakkında ne düşünüyorsunuz
Mucizeayla Ozlemsrkytn ben evde kullanmak için o markalardan almıştım baby turbo çok parfümlü sevmedim ben bebeğe kullanmam şahsen püre baby de evet temiz içerikli olabilir orasını bilmiyorum guzeldi ama aşırı ince yapraklari ben ondan 3 tane kullanana kadar sleepyden bı tane kullanıyorum bilginiz olsun
Havvanur42 Ozlemsrkytn ben baby turco yenidoğan aldım 2. Çocuğum daha önce kullanmıştım gayet güzel ve kalındı
Miniklerinannesiyim Ozlemsrkytn temizleme pamugu ve ıslak mendil kutusu daha iş görür hassas cilde onları sürmeyin icinde birsürü ilaç katkı maddesi var🥲
BabyAta Mucizeayla baby turco kullanıyorum doğduğundan beri onda parfüm yok hatta kokmuyor bile. Ne pisik yaptı ne tahriş hiç bir şey doğal içerik tamamen. Bezi de baby turco kullanıyorum çok memnunum. Bir ara küçük paket sleepy deneyeyim dedim igrenc bir bez çok kötü kokuyor ve çok ince
Mucizeayla Ozlemsrkytn sleepy yenidoğan serisinden Alicam salatalık sütlü olan yada sarı paketli olanlardan ilk kızımda da kullandım valla gönül ister ki pamuk kullanalım ama başa çıkabileceğimi sanmıyorum özellikle ilk haftalarda 😬
mhrmom Leylus valla helal olsun. Kimi bebek cildi çok hassas oluyor gerçi. Ben kızımı çoğu zaman günde 6 7 defa değiştiriyorum yani ondan yapamam🤦
Kittennn Uni baby aldım ama ben de yıkarım gibime geliyor, ilk başta ıslak mendille silip sonra lavaboda ılık suyla yıkarım hem bebiş de rahatlar , 36. Haftadayım yaz bebeği olacak zaten ☺️
Yasemen06 Ozlemsrkytn bende pure baybi almıştım ilk zamanlar kullandim ama hafif pişik yaoti sonra doktor pamukla ve ılık suyla silin kullanmayın mümkün mertebe ıslak mendil dedi o gün bugündür osekilde yapıyorum pişik olmadık şükür çok nadir dışarıda unibaybi kullanıyorum şimdi
muphem Ozlemsrkytn sleepy natural yenidoğan kullandım kızımda, hiç pişik olmadı. Bezde de sleepy naturaldi
Cudana Sleepy bio natural aldım ama kızımda pek kullanacağımı sanmıyorum pamukla temizleyeceğim. Yine de evde bulunsun diye aldım birkaç paket