Rabiiakaradas Selam kızlar. 27+3 haftalığız inanılmaz midem yanıyor bu aralar sizce en iyi gelecek olan şey nedir ?🥹
Emine971797 Rabiiakaradas şekerli şeylerden uzak durmak yemekten sonra hemen uzanmamak sırtı yastıkla desteklemek,şekersiz sakız salatalık yoğurt maden suyu bunlar rahatlatan şeyler ama ne yazık ki tamamen geçmiyor ben akşam yemeği saatlerimi erkene çekerek az ve sık yiyerek çözüm bulmuştum
Hulo2105 Rabiiakaradas valla bence onu bunu yemek anlık çözüm. Benim de 27. Haftamda başlamıştı doktor Pulcet yazdı Allah razı olsun içtiğim an geçiyor. Doğuma kadar iç dedi arada yanmam geçiyor içmiyorum ama haftada 1-2 mutlaka içiyorum hiç yanmam olmadı bir daha
miniiiikfasulye Rabiiakaradas Soğuk veya ılık süt ilaçtan bile etkili geliyor bana ama kesin çözüm değil
Nrhanysk Rabiiakaradas Canım leblebi süt bir nebze kesiyor extra bişey kullanmak istememiştim fakat son zamanlarda aşırı rahatsız olmaya başladım Gaviscon şurup aldım anında rahatlatıyor keşke daha önce alsaydım diyorum
delankrn3558 Rabiiakaradas 35 haftalık hamileyim inan bu haftaya kadar dolu dolu mide yanması yaşadım ve geçirem tek şey soğukça koca dolu bardak süt oldu tavsiye ederim tek süt geçirdi ve geçirmeye devam ediyo…. :)
Gg5348 Rabiiakaradas benimde o haftalarda başladı 31. Haftadayım artık mide yanması mide öz suyumdan geceleri kusuyorum uykular haram oldu hiç bir şey kesmiyor😔
Hatcsezgin Tahin, göz bebeğim yemeyi bıraktığım an geri dönüyor mide yanmam. Sabah aç karnına yada akşam yemeğinden önce 2 kaşık yiyorum miss. Hemde folik asit ve lif bakımından zengin.