Merymery2233 10 haftadayım çok zor geçiyor herşeyden tiksindim su dahil , herşey kokuyor kocam dahil, her yer pis ve dayanılmaz geliyor evim dahil 🙄😥 tek dostum arkadaşım kraker onun kokusu tadı beni hayata bağlayan tek şey yoksa aç aç yaşayacam 🙈 umarım o da beni terk etmez yada ben onu terketmem 🤷♀️ Şimdi bir paket yedim az karnım doydu midem sakinleşti şuna biraz mutluyum kraker sayesinde 🤔 sizin de takıldığınız tek yediğiniz şeyler oldu mu ?
Selale_bati Merymery2233 karpuz ve kola haricinde hicbirsey yemedim 2 3 ay kan kusuyordum ben gunde 25 30 defa geceleri bile yemedigim halde cikariyorudm bogazimdan mideme kan doluyordu sonunda serum taktirdim
bulutunannesi33 Merymery2233 salatalık 🤷♀️ Tum yaz kılo kılo yedım 20hafta tek gram kılo almadm 😂 esım kokuyo burnma lavabo burnuma kokuyo sankı umumi tuvalert gb herseyı denedım yok kokuyo
hohomoromu Merymery2233 Benim ılk zamanlar senın gıbıyken kısır ve ustu e bol limon nar ekşisi nar ekşisini içecektm neredeyse 😅😊💙👣
Selale_bati Merymery2233 banada verdi ilac ama pek ise yaramadi bende asiei kotu gecirdim ben ilk 4 ayimi
Handanby Merymery2233 ben 2 kilo vermiştim sonra fazlasıyla aldım.inşallah bir an önce düzelirsiniz ben iki hafta çektim ama yemek yiyebiliyordum yemeyince fena oluyordum çok az bulantım oldu koku hassasiyeti ve tikinsinme olmuştu.tatlı diyince bile midem kalkıyordu hep ekşi tuzlu yedim 😊 oğluşum olcak.
Cerenerb Merymery2233 aynı durumdayız 11 haftalığım 7.haftada başladı geçmek bilmiyor Sigaradan tiksindim eşim içsin en uç odadan kokusunu alıyorum kusuyorum hamile olmadan iyi tiryaki olduğum halde 😁 Naneli şeker ve kraker kurtarıcım
deletedmom832 Merymery2233 bende aynı durumdaydım bi hafta cektim sonra soguk algınlıgı icin hastaneye gittim doktor bi bitkisel şurup verdi öksürüğüm icin onu içtikten sonra ne bulantım kaldı ne başka bişey bi haftadır iyiyim öksürüğüme iyi gelmese de tiksinmem geçti 🤣🤣
deletedmom832 Merymery2233 doktorunun tavsiye etmesi lazım bu dönemde kulaktan dolma şeylerle olmaz 🙅🏻♀️