kubikka hersey cok guzeldi acikcadi bir problemle karsilasmadik,doktor cok onemli guveninizin tam olmasi lazim acikcasi, bide ilk dogumsa insan cok tedirgi ve stresli oluyor bide hormonlardan dolayi gozler hep yasli😊 bir tek bunda pismanim keske korkudan o kadar aglayip kendimi harab etmeseydim😊 sabah 7de hastanedeydik 09.30 du dogum saatim, giris islemleri oda vs. Gittiginizde buyuk oda talep edin bos ise yardimci oluyorlar ama oncesinden buyuk oda icin rezervasyon yapmak isterseniz odeme yapiyorsunuz, Yatis yapildi oda suslendi fotografcimiz geldi vs derken zaman gecti ama cok erken giderseniz stres oluyorsunuz. Damar yolu acildi ve 09.20 de geldiler onluk giydirdiler aldilar odadaki yatak ile asagiya.Esiniz ayni asansor ile gelebiliyor ameliyathane onune, diger kisiler ise farkli asansorle iniyorlar.zaten irda ne oldu bitti anlamiyosunuz bir bakmissiniz iceri aliyorlar. Icerde bir suru ameliyat odasi var hepsinin kapilari acik basinizi saga sola dondurmezseniz sorun olmaz gormezsiniz icerde olup biteni😁 Zaten gelen giden cok kalabalik.Iceriye aldilar temizlenene kadar bekleme alani var orda bekledim, sonrasinda iceri aldilar cok tatli hemsireler var icerde korkmayin vs size destek oluyorlar. Oturur vaziyette durun deyip kucagima yastik verdiler ona sariliyorsunuz sıkıca. Anestezi doktoru geldi ve benim spinal oldugu icin hic korkma igneyi yaparken soyleyecegim sadece yerine bakiyorum dedi, sonrasinda simdi yapiyorum sıkma kendini dedi ve gercekten cok hafif yani damar yolundan daha az acili hissediyorsunuz ve zaten saniyeler sonra ayak altindan isinma basliyor, ben ki ya uyusmazsam diye korkup herkesin basinin etini yedim😁😁 yani oyle bir ihtimal yok daha otururken uyusuyorsunuz pelte gibisiniz ve onlar sizi yatiriyor.yesil ortuler ortuluyor boynunuza kadar steril ediliyor doktor geliyor henuz baslamadim merak etmw sadece siliyorum diyor, basinizda hemsireler sizle sohbet ediyor hepside can iciydi onlarla muhabbetten anlamiyorsunuz zaten kesildiginizi😁 sadece bebegi cikarirken hafif baski olacak diyorlar o kadar sonra bebek aglama sesi😁😁😁 dikiliyorsunuz ve odaya cikis, ilk yurumem cok kolaydi desteksiz kalktim ve sonrasinda hep yurudum ilk gun anestezi gecince agri oldu biraz hemen kalcadan igne yapiyorlar sabah aksam, serum bittikten sonra. Yani surec cok iyiydi dikis konusunda vs de problem olmadi doktorum cok iyi herkesede tavsiye ederim.