Lilaaaaaa Nst’de sancı yüksek çıkanlar bunu bedenen nasil hissediyorsunuz yani ne tür belirtiler yaşıyorsunuz. Hareketli mi oluyor bebek?
Btm571 Lilaaaaaa bugün az sanci çıktı bel ve kasık ağrım vardı kaç gün belden sanci çıktı bebek bide sertlestiruyor kendini bu arada 37+5 im
H-ckerana Lilaaaaaa Benim nst de 3 haftadır çok sancım çıkıyor evde de sık sık karnımda kasılma,yürürken,otururken kasık ağrısı var.Doktorum ikiz oldukları için ağırlığa bağlı kasılma diyor.Çünkü açılmam hiç yok.
incik84_ Lilaaaaaa bugün nst çekildim ağrı hissetmedim sadece bebek çok hareketliydi sancılarım yüksek çıkmış hissetmediğim için hiçbir şeye bakılmadı öncesinde daha az sancı çıkmıştı ama onda adet ağrısı gibi hissetmiştim
Btm571 Lilaaaaaa tabi anlarsınız kasikta ağrı adet sancisindan daha fazla olur bide bel ağrılarınız fazlalasır bende 1 haftadır aynı şikayetleri yaşıyorum bugün gittim sancim çıktı ama açılmaya vs bakilmadi devlet 40 a kadar bekletiyormus suyun nisanin gelmediği sürece
incik84_ Btm571 40 dan daha fazla bekletiliyor mu acaba ya bana da bakılmadı açıklık ne durumdayım bilmiyorum
Btm571 incik84_ iki doktora da gittim genelde 40 41 haftaya bekletiyoruz dedi ama suyum gelince agrim vs olunca giderim açıklığa hiç bakilmadi benim
Btm571 incik84_ ilk doğumum 3 cm le gittim kendi sancilarimla 6 saate doğurdum şuan 2 ci gebeligim 38 haftama girecem beklemedeyim suan
Dilaradenizz0 Lilaaaaaa ben agri hissetmedim sadece kasılma oluyordu bebek kendini topluyordu sağ tarafta buda ntsde sancı olarak çıktı