Selaaammm canım anneler 🦋
Açlık tokluk kan şekerine illa hastanede mi bakılması gerekiyor sağlık ocağında bu testi yaptırabiliyor muyuzzzz ❤️

Melo_34 yapan sağlık ocakları var bulunduğunuz yerde sorabilirsiniz ama verdiğiniz kanlar hastanedeki gibi hemem çıkmaz ertesi gün alırsınıx

Evet yapiliyor ama ben hastanede baktırdım açlık verdim yemek yedikten 1 saat sonra gidip tokluk verdim

Aylaa123 devlet hastanelerinden randevu almak çok çok zor mecbur talep açıyorum ama oda öğleden sonraya veriyor inşallah sağlık ocağı bu testi yapar da ertesi gün sonuç almaya razıyım

Tictack ilk hamileliğim de bende hastane de yaptım ama şimdi imkansız randevu düşürüpte hastaneye gitmek 🙄

Melo_34 Ya yapılıyordur belki ama bana pek mantıklı gelmiyor. Çünkü sağlık ocaklarında kan sonucu hemen çıkmıyor. Bekletiliyor kanlar. O da sanki sonuçların güvenirliğini olumsuz etkiliyor gibi.

Melo_34 şeker yüklemesi Başka bsy…. hastanede yapılır. Büyük kan değerleri oluyor 3aylik 5aylik onlara dahiliye bakar. Açlık tokluk sağlık ocağı da bakar siz de eczaneden alet alıp bakabilirsiniz. Açlık sofraya oturunca-tokluk ağzınıza ilk lokmayı attıktan 1saat sonrasına saat kurup bakılıyor gebelikte

Tictack hangi ilçedesiniz ben İstanbul Beylikdüzü’nde oturuyorum ama devlete sıra bulmak çok zor kaç oldu talep açıyorum

Melo_34 Sabah erken gidebilirsiniz bence. Ben o şekilde gittim herhangi bir dahiliye doktoruna. Yaptırdım. Öğleden sonra da sonuçları gördük.

Melo_34 Kadın doğumcunuz da yapar belki. Ben özele gidiyorum kadın doğum için. Doktorum boş yere para verme, git devlette dahiliyede yaptır dedi. O yüzden oraya gittim.

yokusbebek bende normal de özel hastaneye gidiyorum ama bu test için beni de devlet hastanesine yönlendirdi ama ne yazık ki randevu yok artık rica minnet bir şekilde ayarlamaya çalışacağım 🦋