aogoya En son 12 haftalıkken gitmiştim kontrole şuan 21+2 olduk yarın doktora gideceğim hem detaylı ultrasona hemde cinsiyeti öğreneceğiz amaaaaa son bir kez daha cinsiyet tahminleri almak istiyorum 🥰🥰🥰
Fundaaaaa aogoya vallahi hiç anlamamama rağmen 😂 bunca erkek diyene rağmen o yuvarlacık kafasına dayanarak sanki kız gibi diyorum 🤣 hayırlısı olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza
aogoya Kardelenlinam ayyy hafi hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun bakalım anormal heyecanlıyım 9 hafta nasıl dayandım bilmiyorum
aogoya Brcuburci Alvn3946 Kardelenlinam 1159098263 annembebegim mhrmom dika Bsk_cb melike81_ Adn34 Serapazraege Kardelenlinam _dogus123 Fundaaaaa Kızmışşşşşş 🥰🥰🥰❤️
Kardelenlinam aogoya bizimde haftaya bakalımm bende iple çekiyorum doktorumuz 9. Haftadan itabern kız tahmini yaptı bakalım 2. Kızımız mı yükleniyor görücez.🤍🫶🏻
aogoya Kardelenlinam yaaa benimde 3. Gebeliğim 2. Doğumum olacak inşallah 1.si erkek Bende erkek hissediyorum nedense 😂 ama tabi gönül ister kızı tatmayı nasip bakalım Hadi sizinde inşallah gönülünüzdeki gibi sağlıklı olur herşeyden önce inşallah
aogoya huysuz__ yarın öğrenir öğrenmez yazıcam bende erkek hissediyorum açıkçası 1. Oğlumda kız güzelliği var herkes arkası kız diyip durdu 😂 bilemiyorum artık
aogoya huysuz__ bende öyle düşünüyorum ama böyle 20 kişi diyince sanki insan tamam ya kız olacak gibi istemsizce düşünüyor 😂 ama bi yandan hislerimde tam tersi diyor bakalım yarın ne çıkacak
Fundaaaaa aogoya valla iki erkek sonrası 3. Bebeğim kız ve kızımın kafası oğullarıma göre daha minnacık yuvarlacık 🎀😻 Buda öyle gibi hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah 🥳
aogoya mhrmom ay erkek diyen sayısı artınca tamam erken diyorum kız artıkçada kız diyorum bakalım yarın yazarım mutlaka 😂😂😂