Kardelenlinam Sumeyyeysldg sanki normale göre geç ama doktor takibinde bi sıkıntı görmediyse neden olmasın bebiş sağlıklıysa haftanın önemi yok bnce çok bekletmiyorlar diye biliyorum sezaryen olunucaksa dışkısını yeme hareketsiz kalma gibi sorunlarla karşılaşmamak için ama
sb17 Sumeyyeysldg bende makat geliş, o yüzden riske atmamak için 38+5’e verdi, sorun olmasaydı ben daha fazla kalsın isteyecektim. Belki sorun yoktur sizde o yüzden geç vermiştir
Bguzeel Sumeyyeysldg aslında sıkıntı yoksa en iyisi ya bildiğiniz üzere bebeğin anne karnında ki 1 güne dışardaki 1 haftaya bedel. Oyüzden ne kadar geç okadar iyi👌🏼
Mervebltrk sb17 benim de makat geliş sezeryan olcam suyu falan iyi dedi bi sıkıntı olmadığı için 40.haftama verdi devlet hastanesi
sb17 Mervebltrk ben biraz daha kalsın dediğimde riske atmayalım falan dedi, belki bende bebeğin hareketlerinde bazen zayıflık olduğu için de çok uzatmak istemiyordur
Sumay Ben normal doğum icin bekkiyorum ve 40+2de tekrar gidicem buyuk ihtimal gun vericek sezaryan için
Gul2808 Sumeyyeysldg ilk oglumda 39+6 da aldı o da bnm zorumla makat gelişti zaten ama doktorum bekleme taraftariydi ben zorumla olmuştum🤣 çok agirlasmistim artık ignelerde zorluyor du o yüzden olmuştum .şuan tekrar hamileyim 39+0 a gün verdi bir sorun çıkmassa bekleriz dedi💆
Sumeyyeysldg Benim bebeğimde ters di makat geliş o yüzden aşırı sancı yapyordu bugün eski ebelerden olan bı kadinin yanına gittim düzeltti sağolsun ama ona rağmen dogror bana.bu kdar geç verdi gün