Arelmom_ gktgmom yaa nasıl mutlu oldum 🥹🥰 Daha birbirimizi tanımadan güzel enerjini hissetmek sohbet etmek çok güzel bir duygu 🙏🏻🩵
MorKelebek54 umrumdadegil bende gelmemisim 🙄 illaki beni taniyan vardir ya 😒 bebeler olunca adadan elenir gini elenmisiz haberimiz yok 😂
MorKelebek54 umrumdadegil kiz dur daha kucuk bebeler 😂 burdaki hamisler kanima girmiuo degil hamis fotograflarindan 😂 az kaldi anam hamileyim postu acmama😂 (şaka tsbiki)
Kivircik01 kahvesever__ benim bebeğimsin 🥹❣️ @kahvesever__ sohbetinden en keyif aldığımm 🤗🥰 @Dilekulgtt birlikte sabrettiğim canım arkadaşım 😘 @myangelson forumda görünce mutlu olduğum 🤗
Dilekulgtt Kivircik01 gercekten sende oylesin canim aklima direk sen geliyorsun burda. Keske istanbulda olsan yuzyuze gorusme firsatimiz olurdu ❤
MorKelebek54 umrumdadegil ebetttt🤦🏻♀️ ama her hamilelik bir degil tabi ben cok rahat gecirdim son 3 ayim haric 😂
Cosimaniehaus myavocado benim görüşüm de aynı şekilde sizin fikirleriniz, yorumlarınız hep mantıklı oluyor🧚🏻♀️ Bir de kullanıcı isimlerini tam hatırlamıyorum ama Enfal ve hülo olması lazım😅(profil fotoğraflı) o arkadaşlar da aklı başında insanlar belli diyorum:)