Ummumuhammed @EksiErik @Nura1997 Kızlar testimin sonucu temiz çıktı çok şükür 🥹🤲🩷 Bunu yazmayı o kadar çok hayal etmiştim ki Rabbim sizlere de bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah.
Ummumuhammed @EksiErik @Nura1997 Kızlar testimin sonucu temiz çıktı çok şükür 🥹🤲🩷 Bunu yazmayı o kadar çok hayal etmiştim ki Rabbim sizlere de bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah.
Nura1997 Ummumuhammed cok cok sevindimmmm 🥰😍 Allah hep yuzunuzu guldursun ❤️ sag salim insallah kucaginiza alin minigi
EksiErik Ummumuhammed ayyy asiri sevindim. ♥️♥️Kac gunde geldi test sonucu ben halen bekliyorum.. saglikla gelsin cinsiyeti de ogrendiniz mi? :)))
Momdamom Ummumuhammed aa sizinki de temiz çıkmış çok şükür gözünüz aydın çok sık duyar oldum bu sorunu
Ummumuhammed EksiErik geçen Pazartesi kan vermiştim bugün çıktı canım ☺️ inşallah darısı senin başına tertemiz çıksın inşallah ☺️ cinsiyet erkek 🐣💙🩵
EksiErik Ummumuhammed bende pazartesi vermistim fakat benim cok kapsamliydi hatta bitane test ayni anda amerikada calisilcakmis onun icin 10 12 gun dediler meraklandim bende.. senin adina cok ama cok sevindim. Simdi guzel postlarini merakla bekleyeceğim.♥️🧿
Ummumuhammed EksiErik bende senin güzel haberlerini bekliyorum ☺️ Rabbim hiçbir anneyi evladiyla sınamasın güzel postlarda denk geliriz inşallah ☺️