Veraamoms Merhaba kızlar. Kimden duysam 2 ve 3. Sezaryen daha kolay oluyor, acısı hiç hissedilmiyor deniyor. Bu doğru mu? Tecrübeli annelerim cevaplayabilir mi? 💖💖
Meliha09 Veraamoms ya benimde ikinci olucak son 94 gün hatta sezeryan daha önce oldığu için 80 falan bende iki türlüsünüde okudum ikinci daha kolay geçti diyende var daha zor toparlandım diyende ama genelde bana daha çok daha zor denilenler denk geldi bakalım🥹
Daisyy000 Veraamoms Bende hep tam tersini duydum… Kurban bayramında yakın komşum doğum yaptı.2.daha zor bi türlü toparlanmadım ilki böyle değildi demişti 😞
Dilaradenizz0 Veraamoms kişiden kişiye değişir bu benim ilk sezaryanim berbattı ama ikinci sezaryanim çok daha kolay geçmişti
Veraamoms Lutfiye20 yaa ben kesilen yer zaten uyuşuk oluyor ilke göre daha rahat oluyor diye biliyordum ya 🥺
Masalnuray123 Veraamoms teşekkür ederim ben bu sefer baya zorlandım tabiki herkesin bünyesi farklı ama 9 gun oldu hala toplayamadim kendimi dik yuruyemiyorum sırtım ve boynum çok fazla ağrıyor