Melisa2907 Merhaba anneler. Bugün doktorum demir takviyesine başlamamız gerektiğini söyledi ve bir ilaç verdi. İlaç malesef mide bulantısı, karın ağrısı, baş ağrısı gibi yan etkiler gösteriyor. Zamanla alışır mıyım? 🥹
LinamAsyam Melisa2907 bende başta boyle şeyler yasadıgım ıcın soyledım değiştirmedi içmeyi bıraktım sonra cok pişman oldum. 2 aydır düzenli içiyorum 10-15 gün sonra alıştım. Değiştirmezse eğer alısıyorsun merak etme
fairytale_ Melisa2907 bende demir ilacı kullanıyorum ama hicbir yan etkisi olmadı zaten bonibona benziyor ilacım ismi ( ferrum)
Melisa2907 Yarın bi Kontes001 yarın birde uyumadan önce deneyeceğim, müthiş bir karın ağrısı ve mide bulantısı yaptığı için biraz endişeliyim çünkü insanın uyku sersemi olup bu durumu yaşaması daha büyük bir problem biraz korkuyorum ama umuyorum ki geçecek.❤️🫶🏻
Mervesoku Senin kullandığın ilacı bende tüketemedim ilacı içiyordum aradan saniyeler geçmeden kusuyordum 🙄 doktoruma söyledim değiştirdi aylardır kullanıyorum rahat bir şekilde hap olarak isteme ama sıvı olarak tüket daha kolay içiyorsun ☺️