Laradi35 Merhaba kızlar her birimiz sağlıkla kawuşalım bebişlerimize inşallah izmir’de detaylı ultrason yaptıran memnun kalan we ücreti ne kadardı söyeleyebilirmisiniz
Azra8Engin Laradi35 sirinyer Fahri temiz. 1500 2000 TL civarında diye hatırlıyorum. 40 45 dk inceledi. Resimleri verdi. Memnun kaldık
Ozgis1s Laradi35 Alsancak Sabahattin Altunyurt ben yaptırdığımda 2000 di ama 3 aya yakın oldu zam gelmiş olabilir arayıp öğrenebilirsiniz. Profesör olduğu için ben tercih etmiştim gayet memnun kaldım
Damlaozzz Laradi35 Nisan ayında Sabahattin Altunyurta gittim memnun kaldık o zaman en uygunşarımdan biriydi 2000 ödemiştik şimdiki fiyatını bilmiyorum
Bebis95 durgay şehir hastanesindeki cihaz 4 boyutlu mu renkli ekrandan bize de gösteriyor mu hangi doktora gitmiştiniz
Azra8Engin Laradi35 instagramdan veya internetten bakın bi isterseniz. Benim kendi doktorum yonlendirmisti telefonunu vermişti. Bulamazsaniz kendi doktorumdan isterim numarasını
incismom Bucada Prof.dr Serkan güçlüye yaptırdım fiyatını hatırlayamadım ama arayıp sorabilirsiniz. Yarım saat kadar inceleri ilgili bir doktor. Sonuçları hem fiziki hem dijital ortamda teslim ediyor memnun kalmıştım ben
Rabissk incismom Ben de Serkan Güçlü’de detaylı yaptırdım temmuz başı 2600₺. Çok memnun kaldım gayet ilgili bir doktor tavsiye ederim. Şehir hastanesi artık detaylı ultrason yapmıyormuş
durgay Bebis95 hayır ultrason fotoğrafı da vermiyorlar maalesef. Hakan Gölbaşı ya gittim riskli durum vardı. Ultrason odasında bir başka doktor baktı sonra tekrar Hakan beyin yanına gittim sonuçları alıp
Neslihan007 Bebis95 1 temmuz itibariyle sehir hastanesinde yapilmiyor detayli ultrosan artik ben gittim doktorlarin ayrildigini yapilmadigini soylediler