Xxxxci Kızlar etsiz ev yapımı ciğ köfte yenir mi? Yarında şeker yükleme testim var yesem mi yemesem mi
emirtimr1 Xxxxci kocam urfalı etsiz çiğköfte hamileliğim boyunca bayaaa bi yemişşmdir😂 şimdiden afiyet olsun 🥰
Nursumeyye5 Xxxxci Ennn çok yediğim şey di sadece çiğ köfte aşerdim desem Allah tan yakındı evimize gidip bazen her akşam yerdim birşey olmadı 😂
Xxxxci emirtimr1 ayy içim rahatladı teşekkür ederim bende çok severim ama sakınıyordum biraz artık rahatça yerim 🥰🙏
Rabiamina Benim de hamileliğim boyunca istediğim tek şey. Hazır kötü olduğu için mecbur doğumu bekliyorum
Harikuladeee Xxxxci urfalıyız etli etsiz yumurtalı her türlüsünü yedim yeriz sülalede hamileliğinde sorun yaşayan olmadı iyi götürürüz her türlüsünü 😀
elif475475 Xxxxci millet kola sigara içiyor hatta geçen birisi şarap içiyorum diyordu sizin sorduğunuz soruya bak. Alt tarafı bulgur ve baharat karışımı ne olacak 😁
Xxxxci elif475475 o kadarıda delilik ben bilinçli ilerliyorum sonuçta baharat falan var belki zararı olur diye düşündüm🥲