Bbk88 Coraspin kullananlar yemeklerden önce mi alıyorsunuz sonra mı sabah mi akşam mi kullanıyor sunuz acaba
Dunja Bbk88 doktorum coraspirine başladığım zaman her gün aynı saatte almaya çalış demişti. Tok karnına kullandım ben de her kahvaltıdan sonra.
Bbk88 Caglacolak5237 Ya ben kullanmaya başlayalı 2 gün oldu ve kafama göre aldım açıkçası:(bundan sonra öyle yapmam sağol cano❤️
Bbk88 Dunja peki canım ben 2 gün oldu başlayalı hep değişik saatte aldım bundan sonra aynı saatte alirim 💗
Seyuba Bbk88 gün için de tok karna içilebiliyor , mesela ben uyandığım da ağzıma bir şey atıp folik asitle birlikte içiyorum , erken içince hem gün için de unutmuş olmuyorum hem de erken içmek daha tedbirli hissettiriyor
mavisevenanne Her hamile kullanmalı mı bu hapı ya da kan sulandırıcıları. Bana hiçbir doktor folic asit dışında hap vermedi 12 haftadayım
Dunja mavisevenanne öncesinde bebeğinizi kaybettiyseniz önlem amaçlı doktorlar verebiliyor. Ama en önemli kriter genetik test sonucunda çıkan kan pıhtılaşması. Misal benim erken haftalarda olan bir kaybım var. Sonrasında genetik test yaptık. Kan pıhtılaşması çıktı. Bu seferki gebeliğimde 32. Haftama kadar kullandım.