Morcivert061 Tugbax68 benim doktor biraz dengesizdir zaten bulunsugum yerde doktor bulmak zoe malesef bi doktor buldum ondada subatin i4une anca yer buldum pazartesi acile gidip kan vericem degerlerime baksinlar die cnm. Bazen doktorada guvenilmiyo
Tugbax68 Morcivert061 Aynen öyle senin aldigin vitamin ikinize yetmez takviye gerek canım baska doktor bulabilirsen ona devam etmeni tavsye ederm
Selale_bati Morcivert061 Allah Allah canim nasil doktormus o ogle 3ay folik asit kullaniliyor sonrasinda kan ilaci vitamin takviyesi yaziyor doktorlar gordugm tum gebeler iciyor yani nasil sana kullanma demis
Morcivert061 Selale_bati 3 ay folik asitten snra yediklerinden alirsin zaten bosver icme onlari dedi. Arastirdikca icime kurt dustu
Sebnemust Morcivert061 enteresan ben vitamin icmekten enerhi patlamasi yasiyorum doktorum hem kand emir ilaci verdi ayrica magnezyum ve extra d vitamini ama hepsi ayni olmuyo doktorlarin
Cansn Morcivert061 kan ver demirine falan da baksınlar. Doktorlar önemsemiyor ama ceremesini Anne çekiyor böyle.
Morcivert061 Cansn ne devletteki dokyorlar ilgileniyo nede gittigim doktorlar duzgun bakiyo insan parasiyla rezil oluyo dedikleri bu sanirim
Selale_bati Morcivert061 yediklerinden elbetde alirsin ama hem sana hem bebegine yetermi acaba orasida var bencebaska doktoa gorus bir