Beybyi Kızlar kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum elim kolum bile kalkamiycak dereceye geliyor sürekli uykuluyum ama uyuyamıyorum çok ağır geliyor sizde durum nasıl neden böyle oluyor bilgisi olan var mı
Fatmaacylnn Beybyi evet benim de öyleydi yeni yeni düzelmeye başladım yemeği bile eşim yapıyordu 💕gittim annemgilde kaldım birazda açık hava iyi geliyordu🥰
Beybyi Fatmaacylnn iştahsızlık ta başladı bu sıralar hiç bir şey yiyemiyorum günde 1 haşlanmış yumurta yerdim bu sabah migdemi bulandirdi yiyemedim
Beybyi dem34 son 2 haftadır böyleyim miğde bulantısı da işin içine girerse ne yaparım bilmiyorum çünkü iştahım kapandı migdem eksiyip duruyor
Mervealya1992 Beybyi hem yorgunluk hem mıde bulantısı hem tiksınme hepsi mevcut 9 haftadaym kızımda 12 haftada bıtmıstı ıns bundada biter
Fatmaacylnn Beybyi evet insan yemek yemeye korkuyor özellikle birde koku hassasiyeti olunca hiç çekilmiyor 😒
Fatmaacylnn Beybyi doktorunuzdan mide ilacı isteyin bide bana naneli sakız tarzı şeyler iyi geldi bide siz deneyin isterseniz belki sizede iyi gelir 💕
Beybyi Fatmaacylnn ağır kokular beni rahatsız ediyor zaten hamilelikten önce de rahatsız ediyordu şuanda da bı tık daha fazla
Kubra2222222 13+4 ten bildiriyorum hala öyle canım hep yorgunum hep yorgun 😂 Ama bereket hiç kusma olmadı böyle geçirmeye can feda 😍😍
Beybyi Whitecolour inşallah olmaz ama olacak gibi duruyor bı şey yiyemiyorum ve migdem ekşiyor yavaştan 😅
Rabiamina Hamileligimin başından beri yorgunum. 17. haftaya girdim hala yorgunum. Bu gidişle doğana kadar yorgunluğum bitmeyecek 😀
A_4 Benim de 6+4 yorgunluktan ziyade bulantı kusma nefes darlığı oluyor bisey yiyemiyorum yiyemediğim halde kusuyorum mutfağa hiç giremiyorum her şeyden tiksiniyorum
Beybyi Dunyam28 çok garip şeyler oluyor vücudum da bı de benim bünye çok hassas bı düştüm mü toparlanamam çok korkuyorum wallaa