hicimm Oznurss canım günler hızlı geçiyor Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 🤗 senin kaç haftalık bebiş?
Oznurss hicimm 17 haftalık bu aya gelene kadar çok zor geçti bulantıdan hala da oluyor ara sıra zaman çabuk geçsin istiyorum 😌
Oznurss Selale_bati yok cnm ne demek nerden bileceksin eskisi gibi İstemiyor canım frenledim kendimi ☺️☺️ Geçti gitti 🤣
Selale_bati Oznurss 🤲 Bende aseriyorum ama bogle mevsimi olmayan meyveler aklima gelince tadi olmadigida aklima geliyor vazgeciyorum) asermekten sayilmiyor bu qaliba sadece canim istiyor iste ))) ama kabak tadi geliyor agzima istemiyorum🤣🤣😂😂😂🤣
Busrakrkmz28 Oznurss ama şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama çok su içen ve idrara sıkışan annelerin bebekleri daha hareketli oluyormuş anne karnın da. 🙂🤗
Oznurss Busrakrkmz28 ben 17. Haftadayım henüz hissetmiyorum hareket çok nadir arada sanki seyriyo gibi oluyor ara sıra Benim Göbek içi biraz yağlıymış doktorum öyle söyledi geç hissedebilirsin dedi yağlı göbek 😀😀
hicimm Oznurss inşallah canım 😊 bulantı zor oluyor çok iyi anlıyorum seni. Bebeklerimiz sağlıklı olsun 😊 gerisi önemli değil. İlerleyen haftalarda da ağrılar çoğalıyor yani annelik işte sabrediyoruz 🤗
Gulcinozdmr Tugbax68 bende öyle zorla içmeye çalışıyorum ama içemiyorum ya bebeğe zararı var mı acaba
Oznurss Gulcinozdmr canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama ilk 3 ay doktorum korkma demişti bana hiç birşey yiyip içemiyordum su dahil anne deposundan alıyor ilk 3 ay demişti aklımda böyle kalmıs benim ☺️
Elfsr12 Oznurss Kurbağa mı yedin derler bizim oralarda markete sipariş verdim 8 tane 5lik alabilirmiyim diye Elif hanım 12 tane getirelim biz size dediler artık utanıyorum istemeye ☺️🙈