milaeqq İsim seçeneklerini düşürerek Atlas ve Baler arasında kaldık 🙃 Son bir düşünceleriniz nedir karar vermemiz lazım artık 😬
milaeqq Civeleksu Yaa ikisini de çok benimsedim ben aslında ama iki isim taraftarıda değilim artık karar vermemiz lazım 🥹
milaeqq Barbie77 Yaa kimse Baler’i sevmedi nedense 🥹 Biz Balere daha yakınız aslında ama kesin değil hala her an her şey olabilir 🙃
milaeqq Ruyagibi1 Tatlı dilli, cana yakın demek ☺️ Ben Baleride inanılmaz sevdim ya benimsedim gibi 🥹
Ruyagibi1 milaeqq adıyla yaşasın inşallah sen hangisini sevdiysen karnını severken hangisini içtenlikle kabul ediyorsan onu seç
milaeqq Ruyagibi1 Baler sanki daha çok içime sindi ama Atlasta güzel valla ama bir dr okulda Balerin vs diye dalga geçerler mi diye düşündüm olmasa hemen koyacağım 🙃 İleride anne niye böyle bir isim koydun diye kızar mı 😬
milaeqq Dunyam28 Yaa Atlas aşırı tatlı bir isim ya ama Balerde çok güzel hep ikilemdeyim Baleri ileride Ballerina diye dalga geçerlerler mi diye düşünüyorum olmasa koyarım 🙃
milaeqq Zeyyno_ 🥲🥲🥲 Çokk kararsızım pek seven olmamış Baler daha ağır basıyor ama doğduğu gün bile değişebilir o yüzden isimli bir şey yaptıramayabilirim 🥹
milaeqq Alone Çokk şeker bir isim ama aşırı ikilemdeyim sanki Baler daha ağır basıyor ama doğduğu gün bile değişebilir ama isimli şeylerde yaptırmak istiyorum 🥹