Bbkrt En son regl olduktan sonra neredeyse her günü değerlendirdik şuanda reglime 9 gün var merak edip kan testi verdim beta hcg 0 çıktı normal mi ya
dlrbdrd Bbkrt her gün cinsel ilişkiye girmek aslında doğru bir yöntem değil sperm kalitesini düşürdüğü için aslında hamile kalma olasılığınız daha düşük oluyor regli bittikten sınra 1 gün durup 1 gün ilişkiye girmek daha doğru bir yöntem
Bbkrt Aslaninannesi_ mesela normalde gebelik düşünmediğimiz zaman kadın doğumcuda kontrol için yapılan testlerde 0.7-0.8 çıkan sonuç şuan neden direkt 0 çıktı
Bir_nazenin01 Canım çok erken vermişsin kanı ne zaman çatladığını bilmiyorsan eğer tabi ki, daha 9 gün varmış olsa bile döllenme aşamasınadır ( inşallah) acele etme gecikmeyi bekle dayanabilirsen 1 hafta gecikmeyi bekle
Bbkrt Bir_nazenin01 ilk defa denemeye karar verdik o yüzden çok sabırsızlandım bide kasıklarımda ağrı sırtımda ağrı falan hissedince dedim kan veriyim ama gerçekten beklemek çok zormuş herkes diyordu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bir_nazenin01 xEndless 12. Ve 14. Gün net çıksr canım ama geç döllenme ihtimali olduğu için ne kadar gecikme olsa beklesen o kadar iyi
xEndless Bir_nazenin01 @Yasmncm Ben şubat ayından beri korunuyorum.. çok afedersiniz yanlışlıkla kaçamak oldu bi kere ovulasyonun ertesi günüydü.. o ara 3 4 gün de yoğun akıntım vardı yani yumurtlama dönemindeydim son ilişki üzerinden 7 gün geçti Allahın takdiri elbet tutacağı vardır belki tutmuştur diye aklımdan geçmşyor da değil diğer yanım da yok tutmamıştır diyor kafam çorba oldu biraz o yüzden.. Daha önce dış gebelik geçirdim ondan stres oluyorum
Bir_nazenin01 xEndless Rabbim kucağımızı doldursun canım benim olacağı varsa tek ilişki de bile oluyor rahat ol stres yapma 🌸