Nananan Kızlar evde çok hareketsiz kalıyorum o yüzden eve bir koşu bandı almak istiyorum hem uygun fiyatlı hemde fazla yer kaplamayacak bir koşu bandı istiyorum önerilerinizi bekliyorum
immmzaben Merhaba bende evde kullanıyorum ama öyle spor salonundakiler gibi değil tabi daha hafif daha ufak bir şey. Baya iş görüyor linkini bırakayım size https://ty.gl/njdfyuf0qc
Nananan immmzaben ses çıkarıyor mu ve faydasini gördünüz mü ben zayıflamak için istiyorum evlenmeden önce aşırı ekmek yemk yememe rağmen günde bir saat tempolu yürüyordum 47 kiloydum evlendim eskisi kadar çok yiyemiyorum ama çok kilo aldım 70 kilo oldum yürümenin faydası olacağını düşünüyorum inşallah
immmzaben Nananan ben faydasını gördüm şu an hamileyim riskli olduğu için kullanamıyorum ama tekrar başlayacağım doğumdan sonra, sadece yürüyüş değil yediklerinize de dikkat ederseniz kısa sürede faydasını görürsünüz
Busekrtl Nananan Çok ses çıkarmıyor, inanır mısın yapmıyorum yani zjvsnsns Ama neden işe yaramasın spor yapmış olacaksın. Sağlıklı da beslenirsen tabi ki kilo verirsin.
wildwings09 Koşu bandındansa eliptik bisiklet tavsiye ederim. Hem sessiz, bence ev için daha uygun. Hem de kol, bacak, karın gibi çoklu kas gruplarını çalıştırıyor. Voit iyidir👍🏻
Nananan Nes7616 burda sizin önerilerini almak istedim güven açısından o kadar para vericem çöp birşeye vermek istemiyorum