qusel Hanniballl özelde her yerde var devlette yok. Eskişehir yakınsa oraya git ben gittim ama maddi imkanın varsa her yerde yaptırırsın
Hanniballl qusel bana eskisehir uzak Malatyadayim bir gezmem olacak Ankaraya ama eskisehire gitsem bile test bekleme surecinde geri malatyaya gecmis olacagim.. Malatyadada iki yerde duydum biri fiyat vermedi digeri 17-20bin tl arasi dedi ben 9-10bekliyordum sok oldum
Hanniballl qusel Yarin universitede detayli ultrasona sevketti hekim ona giderken soracagim yine nipt testini ikili varken nerden 4lu test yaptilarda bu belaya dustum diye dusunuyorum🙈 bana 2li test yapmadilar direkt 4lu yaptilar
Hanniballl Gizosay anladim oda 12bin tlye denk gelir buradaki hekim biraz ucurmus gibi geldi bana diger yerdende fiyat alamadım gidecegim yarın 🙈 önce detaylıya almasi için perinatolog ile gorusmem lazim insallah cok gec zamana randevu vermezler 🤔
Hanniballl qusel benim bahtsizligim 12.haftam bayrama geldi 13.haftamda bayram sonrasi tatile devlete gittigim icin randevu almam etmem 13+6yi buldu drye gitmem bu benim sucum degil talihsizligim gercekten drde yapmadi 16.haftadada kontrole gitmistim sana 4lu test yapalim diyince ben birsey demedim bilsem hic yaptirmazdim gercekten 🙈 hamile bir kadina yapilmis en buyuk eziyet bu testlerin sonuclari
Hanniballl qusel bugun universitedeki hemsire dogruluk payi %70 olan bir testin 1/93ihtimali bu uzme kendini dedi dun bir rahatlama gelmisti kalbime zaten, bugunde hemsire o sekilde konusunca sakinlestim ama yinede nipt testini yapalim icimizde kalmasin diye yapacagiz 🙈
Hanniballl Sukrannn35 kac cikmisti oraniniz ,gecmis olsun Allah saglik versin yavrularimizaa 🌸😊 esime diyorum 12bin tl verelim birine bizi rahatlatsin sorun olmadigini soylesin, motive etsin, test vermeyelim moral lazim bize
qusel Hanniballl bencede yaptirmojun sonucu %99. Daha önce soyledkm mi hatırlamıyorum çok postta yazdım çünkü. Eskişehirde 444 ye yaptırdım ben
Hanniballl qusel eskisehir bana uzak oldugundan yapamiyorum iki firmayla gorustum ben bir de klinikle firmalardan biri yurt disina gonderiyor 12450son dedi biri ankarada yapiyor 12000tl dedi birde klinik varki o 18-20 bin tutuyor testler dedi Malatyada kısıtlı imkanlarda galiba insanlar kudurmus 😊 depremden sonra pek yer kalmadi hep konteynirda is yerleri vs.
Hanniballl Sukrannn35 bizim ilden dolayı İmkanlarimiz daha kisitli Allah bebeklerimize sağlık versin insallah … haftalarimiz yakin sanirim 😊🌸
qusel Hanniballl burdada özelde fiyatlar aynı cnm Malatya ile alakais yok. Normali bu zaten dolar üzerinden hesaplanıyor. Baktıkları panele gorede degisiyor
Emelsimge-3103 Yaşım 41 olduğu için yas riskim çıktı ve nipt yaptırdım.450 dolar kdv hariç. Texas/Amerika ya gönderdim. Sonuç negatif çıktı.hersey yolunda. 👌
Hanniballl Emelsimge-3103 gecmis olsun Allah bebeklerimizi bize bağışlasın benim yaş 28 yinede yüksek risk cıktı mı cıkıyor.. bu testlerin dogruluk paylarıda düşük ama yinede rahat etmek icin nipt testi yapmakta fayda var 🌸
Hanniballl qusel yine 7000tl felan yazanlarda var ama ortalama 370-400dolar gibi bir odeme istiyorlar firmalar 🤔 teşekkür ederim siz epey bilgi verdiniz bana 😊🌸