Ayse-2023 34+4 haftalık gebeyim doktorum bugün tiroidin sınırda dedi dahiliyeye yönlendirdi dahiliyede düşük doz ilaç yazdı bu durumu yaşayan var mı ilaç kullandınız mı değerlerimde bu şekilde sizce nasıl anlayan varsa bakabilir mi
selencinaar Ayse-2023 merhaba benimde başından beri var şuan 14+0′ız 8 küsürdü yanlış ölçülmüştür diye birdaha verdim sonradan 3,62 çıktı daha sonra 3′e düştü ilaç kullanmaya devam ediyorum
dem34 Ayse-2023 benim değerim sizinkinden de daha yüksekti ilk gebeliğimde de doğuma kadar kullanmıştım şu an ikinci gebeliğimde 10 haftalık gebeyim gebe kaldığımdan beri kullanıyorum doğuma kadar kullanacağım
Fatmadali Ayse-2023 benimde 3 çıkmıştı gebelikte max 2 küsür olmasını istiyorlarmış bebeğin zeka gelişimini etkiliyormuş tsh hormonu. Bende ilaç kullanıyorum canım cumartesi ilk kontrole gidicem bakalım
100924 Bende hamileliğimin başında öğrendim tiroidlerimin yüksek olduğunu ve bende ilaca başladım her ay düzenli baktırıyorum ve kullanmaya devam ediyorum muhtemelen hamileliğim boyunca kullanacağım
emirtimr1 Ayse-2023 ben ikk öğrendiğim de 6.48 küsürdü ilaç tedavisiyle düşürüldü halada kullanıyorum
Rumiyy Benim de ilk ölçüm yaptırdığımda 9 küsurdu dahiliye doktorum yeniden tahlil istedi 4 küsura düştü. Düşük dozda ilaca başlattı ve her ay kontrole gelmemi istedi.