erdogaann Normal doğum için açılmamın olmasını bekliyoruz ama hiç yok maalesef deneyip memnun kaldığınız yöntemler ya da yiyecekler (ahududu yaprağı çayı ananas vs) var mı acaba acil tavsiyeye ihtiyacım var 🙋🏻♀️
Rby01 erdogaann ben 38 haftaligim perine masajı yapıyorum egzersiz yapıyorum hurma yiyorum henüz bendede tık yok
Mikrofon0 erdogaann 2 cm açıklık varmış cumartesi den beri bekliyorum hareket vs yapıyorum sadece âdet sancısı çekiyorum bide eğildikçe o kısımda yırtılıyor gibi acı oluyor YouTube de video var activating labor ilk çıkan video yu herkes tavsiye ediyor yorumlarına da bakın isterseniz çoğu kişi kısa zaman da doğuma gitmiş 😅
elif475475 erdogaann ben bol bol yüzdüm, yer silme hareketi yaptım ve bir de parklardaki spor aletlerinde bacak açma aleti vardı onu yaptım her akşam
erdogaann Ay Allah yardımcımız olsun ya 🤲🏻 Bende egzersiz yapıyorum tempolu yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum ama ona rağmen açılma yok bebek de doğum kanalına girmemiş daha
Rby01 hiles alt bölgeye uygulanıyor hindistan cevizi yağı kullanarak yapıyorum netten araştırın orda resimli anlatım var normal doğumda yırtık falan olmaması için oneriliyor
erdogaann Mikrofon0 açtım sabah 2 set yaptım hemen düzenli olarak yapıcam inşallah faydası olur herkese kolay doğumlar diliyorum kızlar 🧡