yokusbebek Nebihe001 Beni de aramadilar. Kendim gittim. Biz aramıyoruz. Hareketlerini hissetmeye başlayınca sizin gelmeniz lazımdı dediler. Halbuki başka yerlerde arıyorlarmış. Siz bı sorun bence.
Mery6619 Nebihe001 21haftalikken vurdu arayıp haber etti. Kontrole gelmem gereken tarihleri yazıp verdi
Ebbruc Nebihe001 ben gebelik bildirimi yaptığımda hareketlerini hissetmeye başlayınca gelin demişlerdi 20.haftalarda giderim muhtemelen
Cimenn1223 Nebihe001 beni aramışlardi 2021 de dogum yaptgm icin gerek duymadi yapmaya etksi sürüyor yapmayalm dedi ödem ve tansiyona da baktı bebegin kalp atışını da dinletti sizin saglik ocagindaki ebe umursamaz pek ilgilenmeyen biri demkki aramalari lazm cnku
Eda1254 yokusbebek yo aramaları lazım şikayet edin çünkü sizin takibinizi yapmak zorundalar benim hemsirem aradı ve hatta kilo takibi vesayre yapiyolar orda olan bı emzirme eğitimi var ona katılıp katilmadigimiza dair denetliyolarmis onları kendi söyledi hamielelre bu eğitimi vermemiz gerekiyo dedi
yokusbebek Eda1254 Maalesef her yer aynı değil. Ben Urfa’da yaşıyorum doğu görevinden dolayi. Biliyorsunuz doğumlar çok fazla. Hangi birini takip etsinler 🙄Biraz da hak veriyorum onlara. Ama tabi dediklerinizde de çok haklısınız 🌸
Eda1254 yokusbebek bizde sizinki gibi tayin dolayısıyla burdayiz ama ne kadar yogunda olsa aramalilar tabiki sisteme düştüğü an gebelik kontrole aliyolar kendiniz gidin olmadi kan ve idrar testinde isteyin gebelikte genel kontrol yapılması gerekiyo bunlarida verin bana hemsirem söylemişti değerlerini kontrol ediyoruz diye
yokusbebek Eda1254 Ben sağlık ocağının tahlillerine pek guvenemiyorum. Kan uzun süre bekledigi için yani. O yüzden sık sık hastanede yaptırıyorum. Kilo, tansiyon kontrolü vs. bunları da doktorum yapıyor zaten.
Eda1254 yokusbebek yapiyosa iyi ozaman ben hastanede de verdim ama bazen doktorlar üstüne düşmüyo bazı yerlerde oyüzden yaptırın arada bir değerlerimiz düşüyo farkında olmadan
NilsunThmz tetanoz aşısı şart mı hamilelikte? ben hamilelikten 1,5 sene önce yaptırmıştım, hamilelik sürecinde ne doktorum ne sağlık ocağı böyle bir bilgi vermedi bana?
MerveA7 Nebihe001 beni hep arıyorlar canım gittiğim zaman bir daha şu tarihte gel diyorlar hrm kızımın hrm kendimin aşısı olduğun da 1 gün öncesi arıyorlar hep numarası varsa arayıp sorun ya da gidip öğrenirsiniz
Gozzz123 Ben ilk gebeliğimi bildirdiğimde biz seni arayacağız aşıların vs için demişlerdi şu an 20+2 deyiz hala aramadılar bekliyorum bakalım 🤔 bir süre daha bekleyip aramazlarsa kendim gideceğim artık
Esum48 Nebihe001 gebelik bildirimi yaptiysaniz aramalari lazimdi. Bana 19.haftada soylediler haftaya gel diye