Ayseglllllll Tecrübeli anneler🌸Bir şey sormak istiyorum kullandığım vitamin takviyesinin içinde folik asit var 400 mg 27. Haftadayız dr sıkıntı olmayacağını söyledi ama yinede kafama takıldı kullanan varmı yada vitamininde olan
yokusbebek Ayseglllllll Neden sıkıntı olsun ki? Çoğu vitaminde vardır zaten. Benim demir ilacimda da var vitaminde de.
Dunja Ayseglllllll eminin herkesin kullandığının içinde vardır… bu aksine çok iyi bir şey. Ben Elenetal 1 kullanılıyordum. Şimdi 2 ‘ye geçtim. İkisinin içinde de vardı.
Defnezumramom Ayseglllllll ben doğuma kadar kullandım bunun amacı doğum sonrası kaybedeceğimiz vitaminleri bi nevi daha aza indirgemek demişti doktorum
Ayseglllllll yokusbebek benimde demir ilacımda ve vitaminidimde var ilk üç ay 400 mg kullanıyoruz ya bu aylarda da kullansak sorun olurmu die kafama takıldı 🌸
Ayseglllllll Dunja ya evet doğru hemen hemen hepsinde varmış ama doz olarak 400 mg mı her gün almak doğrumu folik asiti ilk 3 ay öneriyorlar die çok kafama takıldı sormak istedim🌸🦋
Bhrdnz Ayseglllllll ben 22+4 teyim hala kullanıyorum ayrıca folik asitin fazlası idrarla vücuttan atılır zararı yok rahat olun
yokusbebek Ayseglllllll İkisini de kullanıyor musunuz 🌸 Benim ikisi toplam 900 mcg yapıyor ama doktor bir sorun olacağını söylemedi.
Ayseglllllll yokusbebek kaç haftalık şuan ben bugun sordum işte haftada 3 gün alalım dedi vitamin için bu haftalarda sorun olmaz dedi şuan 27.haftadayız🌸
Defnezumramom Ayseglllllll dün doğum paketi aldım doktor yine bana doğuma kadar devam et bu multivitamine dedi korkacak yada tedirgin olacak bişi yok canım 😊