Merhaba hanımlar benim gibi doğumdan ve sonrasından korkanlarınız için size güzel geçen doğum hikayemi anlatmak istiyorum özet geçmeye çalışacağım ☺️Belki rahatlamanıza faydam olur. Öncelikle 23.07 de anestezi görüşmesi için son kontrole gidecektik. 26.07 planlı dogum olacaktı. 23.07 geçtiğimiz salı günü kontrolde doktorum suyu azalmış cumayı beklemez acil almamız lazım dedi ben çok korktum ağlamaya başladım bu arada 2. Sezeryanım. Eve git çantanı al gel dedi ağlayarak eve geldik eşimle yanımızda kızımızda vardı 3,5 yaşında biryandan onu arkamda bırakıp ameliyata nasıl giricem diğer yandan bebeğim sağlıkla gelcekmi kaygısı benş bitirdi. Neyse eve geldik hazırlığımı yaptım saat 4 ameliyat saati idi. HastNeye gittik yatış yapıldı ailemizr haber verdik annelerim geldiler herkes de bir panik var acil olunca tabi. Neyse saat 4 buçuğa geldi beni almaya geldiler kızım annemi götürmeyin diye ağladı benle beraber tüm aile koptuk aşırı kötü üzgün korkulu gittim ameliyathaneye.buraya kadar böle ve sooonnraaa 😍😍 anestezi belden iğne yaptı korkuyorum diyr ağladım ama yukarda kızın seni bekliyor sakin ol dediler bana bi güç geldi Allah tarafından iğne oldu hiç canım yanmadı hafif damar yolu acısı kadar sadece. Sonra yatırdılar uyuşmaya başladım . Tam uyusunca doktorum geldi kısa süre sonra bebeğine kavuscaksın başlıyoruz dedi biyandan ağlıyorum bi Yandan güçlü kalmaya çalışıyorum. Hiç paniklemedm ameliyat sırasında sohbet ede ede geçti süreç . Çok sürmeden 20 -25 dk sonra oğlumu göğsüme verdiler Sevinc göz yaşları eşliğinde öpüp koktum işte bitti bukadar dedim 🥹🥹çekim yapıldı o sıra sonra bebeği hazırlamak için götürdüler . Benim dikim işlemi yapıldı yukarda kızım bekliyo acele edin dedim hemen gönderin bana odaya 😄 yarım saat kadar daha işlem sürdü ama rahattım asla korku acı vs hissetmedim . Asistan müzik açtı ROman havası 😅 onu dinlerken daha bi gevşedim özelde doğum yaptım Buarada. İşlem bitti haydi yukarıya odana dediler . Odaya sevinç göz yaşları eşliğinde çıktım kızım la oğlum eşim ailem herkes beni bekliyor 🥹🥹 derken ameliyat süreci bu şekildeydi. Sonrası tabi agrısı acısı çok tu ama oda 2-3 güne geçti şuan 10 günlük olduk ve iyiyim hiç korkmayın asla korktuğunuz şeyler olmuyor rabbim yardım ediyor yeterli duasız kalmayın 🥹 sorularımız varsa cevaplarım özet olarak bukadarlık yazabildim umarım rahatlamanıza yardımcı olur