Merve1995 15 haftalığız bebegimle son zamanlarda karnımda ya da daha çok kasığımda ağrı desem ağrı değil daha çok acı diye tarif edebileceğim bir durumum var .. evet aynen karnım acıyo yasayan var mi bu durumu ?? Simdiden tesekkurler 🙏
Krasivyy Merve1995 bnmde o haftalarda vardı canm dr agttim hatta çok şiddetliydi dr rahim büyüdüpü için böylr ağrılar olur demişti 20 den sonra azaldı
SvgSnn Merve1995 arada benimde oluyor doktorum gayet normal demişti rahim büyüdüğü için veya gaz olabilir dedi
FHKK Merve1995 16 haftalık bende çekiyorum kasık ağrısı rahim büyüyor bebekte büyüyor canım normal yani kendini fazla yormaa
Betulpehlivan Merve1995 bendede hala oluyo canım karnım acıyo 18 haftalıgım bende normal diye biliyorm hatta göbek deliğimde acıyodu normalmis🙏
Esramin26 Aynı şey bende de vardı 20haftalığım Şuan kaşıklarımda ağrı vardı acıma batma gibi herkes rahim büyüyor o yüzden dedi En son lekelenmem oldu Hastaneye gittim ve idrarda yüksek enfeksiyon çıktı erken Doğum riskiyle yatışım yapıldı Şuan size Eskişehir Ümit hastanesinden yazıyorum herşeye normal demeyin canlarım
Merve1995 Esramin26 yaaa , hem cok uzuldum hem de cok endiselendim şimdi bak ... çok geçmiş olsun sana inşallah hayırlısıyla atlatırsınız 😔
Ecok Ayni agrilar bende de oluyor benimde 16+1 yani 15. Haftada inanilmazdi hele tuvaletim gelince aglayacak vaziyete geliyordum hatta doktorumu arayip sorayim diyordum neden diye biraz arastirdim rahim buyudugu icin boyle oluyormus umarim biran once gecer 😰
Merve1995 Ecok yakın zamanda muayene oldun mu canım tuvaletle filan yazmışsın ya allah korusun enfeksiyon filan olmasın diğer arkadaşın yazdığı gibi
Merve1995 Betulpehlivan inşallah normaldir ya, bu arada çok sagolun en azından yalnız olmadigimi görmüş oldum
Ecok Merve1995 Yok mesane dolunca kasiklarimda cok agri oluyor enfeksiyon gibi degil yani pazartesi randevum var doktoruma sorucam mutlaka 🤦🏽♀️
Merve1995 Ecok hııı benim gibi yani anladım çoğunluk yasamis ve normal görülmüş umarım herkesin ki öyledir