Babymom-2- Mervekorkmzz benimkide böyle üçgen bir çıkıntı var 17. Hafta foto biraz daha net benimki değişenleri okuyunca insan sasırıyor birşeyler alıcam almadım daha detaylıyımı beklesem
[silindi] Mervekorkmzz genelde herkes de tuttu siz tekrardan özele gidin devlet yanılıyor erkek bence ultrasondan da belli haber verirsiniz
Mervekorkmzz Babymom-2- aynen ya ben tam alışveriş yapacaktm heveslendm hazır olsun dedm ama birşey belli olmuyor ki 20 haftaya kadar bekleyelm
Babymom-2- Mervekorkmzz sizinkide aslında burda net gibi ama kız dediği zaman vermedimi bacak arası bizim 17. Haftada verdi ama belli yani direk çıkıntısı üç tane foto verdi yandanda belli
Mervekorkmzz Babymom-2- hayır vermedi sadce kafa ense ölçüsüne baktı bebeğin kendisini bilen göstermedi Erkek diye biliyordum deyince cinsiyeti görmedim dedi
Senem66 Benimde 12.haftada erkeğe benziyor dedi 14.haftada kıza benziyor dedi özel doktor kafam çok karıştı
Mervekorkmzz Babymom-2- bakmak istemedi ilgilenmedi ölçüleri aldı yazdı cinsiyet sorunca kıza benzettim dedi sonra erkek deyince görmedim bidakine dedi anlamadm aklımı karıştırdi😄
Babymom-2- 1_Pandackk bacak arası net görülünce belli olmuyormu kızımdada aynı doktora gitmiştim ve 11 haftaya yakın bilmişti sonra ileriki haftalarda bacak arası boş gebe tereddüt etmelimiyim