Eveet sıra bana da geldi doğum hikayesinde.
39+3 de geldi miniğim dünya ya son haftalarda herkeste olan kasılmalar sancılar sürekli bende de oluyordu geçiyordu son iki gün sancinin acısı değişti tabi ben hemen anladım bu normal değil gelicek diye sürekli sancı geliyor ama düzenli değildi bende yürüyüşü hareketi arttirdim belki ilerler diye 25 temmuzda sabahtan yine vardı sancılar ara ara giriyor geçiyor bende o gün hiç durmadım sürekli hareket halindeydim yürüyüş sukuat ördek yürüyüşü ama öyle abartmadan kendimi yormadan az az hep yaptım sancınin ağrısı değişmeye başladı bacak arama baskı ve böyle bıçak saplanır gibiydi ve bir dk falan sürüyordu girince sancıları sıkılaşmadi ama süresi uzanmıştı saat 18.00 gibi duşa girdim güzel bı yikandim sıcak suyun altında comeldim öyle bekledim biraz duştan çıkınca baktım nişan gelmiş sancı da oluyor beklemeye devam dedim evde çekmek en güzeli çünkü NST ye bağlı sancı çekmek berbat bişey bilenler bilir.neyse bir yandan sancı geliyor bir yandan nişan hafiften geliyo bende hurma yemeye başladım su içiyorum bol bol hareket etmeye devam gece 12 ye kadar çektim evde sancım sıkılaşmadi nişanda kesildi of ya yine yok dedim biraz yatiyim da dinleniyim dedim salonda koltuğa uzandım bı sancı geldi dur bu geçince uyurum demeye kalmadi pıt diye bir ses ve birden suyum boşaldı hemen eşimi çağırdım görümcem de vardı yardıma gelmişti sağolsun koştular geldiler hemen beni banyoya götürdü alt tarafımi temizleyip giydirdi biz hemen acilden giriş yapaip doğum salonuna çıktık ebe hemen kontrol etti 5 cm açıklık var dedi NST ye bağladı sancım güzel di suniye gerek kalamdan olur dedi ebe ben yok ya diyordum o kadar hızlı olmaz çünkü önceki doğumlarim çok uzun saatler sürdü buda öyle olacak sandım ebe kontrol ediyor ikin bakalım dedi ikindim bir iki açılma ilerledi bir buçuk ta doğum için yatağı ayarladilar ben hala daha doğum olmaz ki falan diyordum içimden ebe sancı gelince ikin dedi ilerlesin dedi bende dediğini yaptım baktım bebeğin kafasıni hissediyorum şimdi güzel bı ikin dedi bende bütün gücümle bı ikindim ohhh çıktı prenses kızım 26 temmuz 1:30 da doğdu Gülce ilk defa dikişsiz yırtık siz kolay bir doğum yaptım herkese de dua ettim Rabb’im bütün hamileleri kurtarsın diye işte benim hikayem de böyle sorusu olan varsa yardımcı olurum herkese kop kolay doğumlar diliyorum 😊