Irmakelizim06 Bskrt Smye Kızlar bugün denemeyi düşünüyorum ben yarın hastane günüm zaten bi dus alıp deniycem niyet önemli diyolarya belki sancı başlar bi umut 😂 neler denedim ilişki merdiven inip çıkma saatlerce yürüdüm tüm evi kaldırıp indirdim anca yoruldum sancı falan baslamadı bi umudum bu suan 😂
Omerhatice Snmrzgr0 oluyor canm sen hastanedeyken bile bi baskasi yapsa gene olur senin niyetine olması önemli 🙏
Bskrt Irmakelizim06 ben de yarın temizliğimi bitirdikten sonra koyucam suya akşam, suyunu da içicem Gebelik zehirlenmesi başlamış bende bu hafta doğuramazsam sezaryen olucam Çok korkuyorm sezaryen olmaktan herşeyi denerim valla 😅
Dygs Doğum sancın baslayınca suya koyman lazım sancı baslamadan koymayın sancı baslatmaz çünki. Bide içmenize gerek yokki arkadaslar herkese iyi gelmeyebilir bitki sonuçta. Ben içmedim içenide ilk sizde duydum. Sancınız baslayınca genişce bi kaba ılık suya koyuyosunuz tabi öncesinde ota okunan dualar var. Ot açıldıkça suyun içinde rahimde açlılıyor. Dogumdan hemen sonra cıkarmalısınız sudan.
Irmakelizim06 Bskrt sezeryanın toparlanma süreci benide korkutuyo insallah hayırlısıyla sancılarımız baslar sağsalim kucağımıza alırız 😊
Irmakelizim06 Bskrt Smye İşe yaramadı kızlar 😂 ot baya açıldı ama tık yok hala ahududu yaprağı içmeye basladım rahim ağzını yumuşatıyomuş 😂 umudu kestim doğurmuycam
Smye Irmakelizim06 dün gece senin yerine ben doguryordum😂 otla ilgili bişey yapmadım ama konuyu konuştuktan sonra bi sancı başladı üstelik ben 33 haftalığım daha
Bskrt Irmakelizim06 ben de papatya içiyorm sarhoş gibi yapıyo beni 🤣🤣 hurma da yiyorum, Çarşamba kontrolüm var bakalm açılma oldu mu
Irmakelizim06 Smye aman dikkat et 33 daha erken dursun içerde usluca 😂 bu sancılar bi bana gelmiyo ağrı var ama sancı değil
Smye Irmakelizim06 suquat yap bol bol yürü söyle bi evi güzelde temizle 😂 ertesi gün cık dışarda iyi bi gez 😂 sonra hurmayla ahududua devam ☺️ Bende 28 den beri bu normale dönüyorum bi eve kitliyolar 😂