Zumrut___ Kızlar iki gün sonra doğumum var Allah izin verirse 🙏 ilk doğumumda sütüm ikş gün sonra gelmişti onda humana almıştım hastanede içmeye başlamıştım. Bunda da onu alacaktım bir iki yere baktım bulamadım. Sizler neler yaptınız neler içtiniz?
Sevcan62 Zumrut___ dereotu rezene tahin sütü çoğaltıyor diyorlar benimde ilk hamileliğim denicem bunları 🥰
kader_ozol Zumrut___ canım bolca rezene iç ve ebebekte promalt içecekler var ilk hamileliğim de cok kullandım ve gözle görülür artış oldu sütümde bence denemeni tavsiye ederim:)
Ati22 Boza kesinlikle tek gecerim cok iyi ama bu mevsimde bulunur mu bilemem. Birde evde yapilan hosaf komposto iyi sut yapıyor
Zelihapekr Süt yapan şey uyku ve su içmek. Elbette takviyelerinde faydası var ama uyuyup dinlenmedikçe fayda etmez. Gündüz de 1-2 saatlik uykular uyumalısınız.
Beybitooo Zumrut___ bana doktorum yeme içmeyle alakası yok tamamen psikolojik demişti sütüm olmayacak diye düşünürsen sütün olmaz demişti gerçekten hep sütüm olacak diye beynime yerleştirdim kızımda sütüm çok fazlaydı
Zumrut___ Teşekkürler kızlae tavsiyeleriniz için. Yarın çarşıya gidicem alayım tavsiye ettiklerinizden. Ama piskolojinin moralin de çok etkisi bar evet
Mrskocc Kesinlikle uyku en büyük etken . Ne zaman uyusam memem doluyor gün içinde yiyip içtiklerimin hiç etkisini görmüyorum