simsekannesi Kızlar 36+5 günlük hamileyim. Allah izin verirse bebeğimize güneş ismini koymak istiyoruz. Ben ismin karekteristik özelliklerine çok inanırım var mı çevrenizde Güneş isimli kizçeler? Nasıllar uysallar mi yaramazlar mi merak ediyorum
drn5410 simsekannesi Güneş çok unisex bir isim ya çevremde kiz güneşte var erkek güneşte 😅 kızımın hem kız güneş hem erkek güneş arkadaşı var kiz güneş erkek güneş diye ayrım yapmak durumunda kalıyoruz 🥲
Aylaa123 simsekannesi yaramaz olanda var uysal olanda hiperkatif olanda bence çok isimle ilgili değil biraz çocugun karakteriyle ilgili 😂çevremde çok fazla güneş var hepsi birbirinin zıttı
yokusbebek simsekannesi Merhabalar 🌸 Benim öğrencimin ismi Güneş. Çok başarılı, hırslı ve vefalı bir çocuk 🤭
drn5410 yokusbebek hadi ya 😅 iki kız güneş var bir erkek güneş var çevremizde 😊 hatta siz sorunca cinsiyeti ney diye düşündüm 🙈
simsekannesi drn5410 ben de ilk kez erkek ismi duydum hatta çevremde hiç Güneş ismi yok bizim isim önderimiz @littlechick Kızının ismini çok beğendik biz de koymak istedik😂☀️
drn5410 simsekannesi güzel isim tabii hatta tek daha güzel 😊 hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla gelsin minik güneşiniz😍🤗🌸