Tictack Merhaba ben bu park yataktan almak istiyorum, merak ediyorum acaba alt değiştirme yeri kullanışlı mı işiinizi görüyor mu? Yoksa ayrıca odaya ikeanın alt açma ünitelerinden mi alsam acaba diye düşünüyorum
EsranurB Tictack merhabalar ben Elele madre park yatak aldım henüz kullanmaya başlamadım ama alt açma park yatağın üstündeyken çok yer kaplıyor gibi biraz kaba duruyor bi tarafta dönencesi ve organizeri de oluyor
Limonlukekkk Tictack biz almadık ama daha bebiş doğmadı bencede çok yer kaplıo ben kullanmayı düşünmüyorum yatağımda değiştiririrm altını
ngksu Tictack ben yerim dar olduğu için kullanmadım ama üstünde yer kaplıyo evet ilerde kullanışlı olur diye düşünüyorum ilk başlsrda altını değiştirmediğiniz yer kalmıyo zaten😂
Zuluf_03 Tictack bende aldım ama alt degiştirme çok yer kaplıyo çıkarmayı düşünüyorum dönence filan da var bebege yer kalmıyo nerdeyse
dhbetul Tictack yataktan çok memnunum ama alt değiştirme yerini kullanmıyoruz. Dönenceyi de kullanmıyoruz. Onları takınca bebeği daraltıyorum gibi hissettim.
minikdefnemm Tictack genel olarak besiğin kalitesi kullanımı cok güzel. Alt acmayı hic kullanmadım ama yerimden kaynaklı. Yerim musait olsa kullanırdım sezaryen olucaksınız eğilip uzanmak ilk zamanlar iskence oluyor ama kullanıcağınız 2-3 ay max. Sadece alt acma icin düsünmeyin yatagın kalitesi falan baya memnundum sadece icindeki süngeri bana yetersiz gelmişti icine baska yatak koymustum