İyi günler kizlar ben 35+5 hamileyim müstakil evde iki katlı binada karşılıklı kardeşimin hanımıyla gelinimizle oturuyoruz. Kendim 3sene kv bir kalip merdiven olsun temizlik olsun bı eksiklik gördüğünde havalı havalı laf söyleyerek yapan biriydi kv şuan yurt dışında bende iyi olalım gorumcelik yapmiyim diye sürekli kırmadan hatırlatıyordum.gelinle biz varız binada sadece. 4.5yasinda makinlara bağlı kızım hayattayken (4sene önce öldü kızım) ben yapiyordum onlarada hep hatırlatarak 1hafta sonra anca yapiyolardi .şuan onların biri 4 biri1 yaşında cocuklari varMerdivenin üstundeki lambanın yanına kuş yuva yapmış haliyle kakası hep aşağıda ve çok pis merdivenler .kendisi çocuklarını en az 2kere haftada okula götürürken görüyor merdivenleri .2haftada silelim dedim tm dediler yarım az .yanlarına gidip sürekli ben hatırlatıyorum bayramda eşim temisledi ve biri gelse utanilicak bir durum annemlere soyleyincede biz yaparız doğuma gelince diyorlar geçici çözüm oalrak siz olsanız nasıl uyarirsiniz uzun oldu kusura bakmayin