Merve-metin Bilgilianne48 canım ben temizlendim ertesi günü birliktelik oldu ama bebek düşüncesini öncelikle kafandan çıkart ben 2 gün arayla yaptık ve bayram haftası diye çokta üstüne düşmedik eşim sperm testi de vermişti yani o ay en fazla 4-5 kere birliktelik oldu o ay tuttu stres yapma 2 günde bir birliktelik olursa yumurtlama zamanına zaten her türlü denk geliyor
Gzde4507 Bilgilianne48 Pepapp uygulamasından yumurtlamayı takip edin. Normalde konuyoruz biz yumurtlama orta seviyede iken korunmasız birliktelik oldu bi kere sonra hamile kaldım. ( hemn olacağını tahmin etmemiştik). Yumurtlama zamanına dikkat edin birlikteliğe. Henüz tam kontrole gitmedim ama haftaya gidicem. İnşallah sağlıklı bit gebeliktir.
Maviii_98 Bilgilianne48 Olabilir ama her kadının yumurtlama günleri farklı olduğundan değişkenlik gösterir kimisi adet bitimi yumurtlama görür ilişkiye girer tutar kimi kadın diğer adet zamanına kadar geçen zamanda iki kere yumurtlar mesela ben adet sonrası 10. Gün fln yumurtlama gördüm çünkü ovülasyon testi ile takip ediyordum yumurtlamayı. Akıntı ile kendimce ya da uygulama üzerinden takip ettiğim zamanlarda değilmiş benim yumurtlama o test ile anlamıştım. O nedenle kesin bişey söylemek doğru olmaz.
Bilgilianne48 Çok teşekkür ederim uygulamayı kullanmaya başladım sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın😇🌸
Zynpkcn Her kadini. Yumurtlama dönemi farklidir mesela ben yumurtlama döneminde akintim yogunlasir kasik agrim.oluyor.ole anlardim.ama ben test kullandim ama regl bitti 2 gunde 1 iliski oldu Yumurtlama gördüğümde 3 gunn pespese oldu
Merveya anneliktadi bir önceki ay da gecikme olmuştu 10 gün kadar ona güvenip test yapmadım. 5. Gün evde bi test vardı onu yaptım negatif çıktı ama bu sırada da adet olacakmışım gibi ağrım da var. Büyük ihtimalle test bozuktu sonra 7. Gün erken gebelik testi yaptık onda hiç çizgi çıkmadı 😀 10. Gün falan normal test yaptım pozitifti. Ben çok ağladım çünkü bebeğim vardı çok küçüktü. Şu an 15 aylık oldu 1 aya da benim doğumum var
Merveya Bilgilianne48 bak canım benim deneyimim senin hormonlar ne zaman tavan yapıyorsa ilişkiye girmek istiyorsan o zaman yumurtlamış oluyorsun benim 2. bebiş öyle oldu.
Nergisim09 Bilgilianne48 yumurtlama zamanında bolca akıntım geliyor Ogün ovulasyon testi yaptım yumurtlamayi gördüm bn
anneliktadi @Merveya anladım o zaman adet görmedin gecikmeden baya sonra öğrendin. maşallah beraber büyürler sağlıkla inşallah🌸