Alyask Yeniyeniden bende surda beklıyeyım ☺️ İkili yaptırdım temız çıktı yaş rıskı var dedı doktor 30 yaşındayım yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım
Yeniyeniden Alyask valla bende 45 yaşındayım temiz çıktı ama 690%1 ihtimal diyor fetal yaptırmak ile yaptırmamak arasında kaldık sonra 3 lu test sonra 4 lu test derken daha kafa yoruyor
FatmaKurtulus94 Alyask bende 30 yaşındayım ikili test yaptırdım. Doktorum 35 yaş ve üstü olsaydın o zaman yaptırırdık dedi
elvangnc Alyask aaa ne munasebet gayet gencsin. Ben 33 yasndaym İkili falan yapmamak icin yaptm ilk gebeligimde aylik aylk kalbi durdugu icin yavrumun
Bussradm Merhaba cinsiyeti doktorunuza bildiriyorlar kurallar gereği size söylemeleri yasak diye biliyorum . Testte de sorun gözükmüyor sağlıkla kucağınıza alın
Canoski Kızlar 1 /506 1/7030 ckti sonucumiz 2lide ultrsn tmz ckti acaba sorn olrmu acaba bgn büyük ultrsana gireceğim
elvangnc Alyask biyer 400 dolardi yaptirdigim yer duzen lab. 17bin kusurde daha once kaydimiz oldgu icin 14 bine yaptik
Alyask Yeniyeniden valla bende aslında kafamı karıştırmayım dıyorum kızımda yaptırmadım genetik bi sağlık sorunumuz da yok bilemiyorum kararsız kaldım doktor genetik rıskın varsa yaptır dedı cünkü
elvangnc Yeniyeniden canm bence yaptir ikili v.s ugrasmazsn cok istersen detayli ult girersin haftasi gelnce
Yeniyeniden Alyask valla en sıkıntılı yer suan bebekte birsey yok ama gel gelelim aklimiza karpuz kabuğunu sokuyorlar
Alyask Yeniyeniden evet ya aynen öyle bi de herkes yaptırıyor kesın sonuç gibi . Bakalım hayırlısı yaptırırsanız haber edin bende ederim fıyat bilgisi falan sorarım size
Alyask FatmaKurtulus94 benım doktor da 30 yaş rısklı yaptır istersen dedi hem öyle dıyor hem genetık sıkıntınız varsa yaptır dıyor iyıce kafamı karıştırdı
Alyask elvangnc baya yüksek fıyatlar bi sorun yoksa genlerde vs yaptırmak pek mantıklı gelmıyor bana 🤷🏼♀️Tabi sizinki farklı bi durummuş Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin