Evlattt Arkadaşlar ben fitil olarak kullanıyorum ilacı ve atarken içeride bi şişlik hissediyorum sizde de oluyor mu rahim büyümüş olabilir mi 16. Haftalığım
emirtimr1 Evlattt yani rahminizi vajinanızdan hissetmeniz garip olur nasıl bir şişlik bende kullandım bırakalı çok olmadı
Bsk_cb Evlattt canım doktora söyle ağızdan al uykudan önce sersemlik yapar bi iki sonra alışırsın fitil kabul etmedim ben hem vajinayı uyarlıyor gerek yok
denizleo09 Evlattt 24.haftadayim son bi kaç haftadır bende aynı şeyi hissediyorum doktora sordum rahim büyüdüğü için dedi fitili koyarken ayıptır söylemesi resmen elime geliyor ve lütfen kimsenin lafıyla fitil yerine ağızdan almayin ikisinin kullanım amacı çok farklıymış
Busraaslantas Şişlik normal uzun süre kullanımda ödemli gibi oluyor herkeste böyle endişe etmeyin. 28 haftaya kadar kullandım ben. Aynı dediğiniz gibi şişlik vardı
919293 Fikriminincegulu merhaba benimde pembe ve kahveremgi akıntım oluyor ve şuan son adet tarihime göre 5+2 gözüküyor benimde mi kullanmam gerekiyor acaba
Kumsalkya denizleo09 banada verdi doktorum ama ben fitil olarak uygun görüyorum dedi tüp bebeklerde bile fitil daha iyi sonuç veriyor dedi ben yatmadan önce fitil olarak koyuyorum sıkıntı yok çok şükür eğer kanaman gelirse hem fitil hem ağızdan al dedi çok şükğr öyle olmadı 1 aya yakın kullanıyorum bi kutu bitecek işde her gece koydum tabi sabah minik minik beyaz ilaç parçaları geliyor normal oda yani
elif475475 Evlattt vajina içindeki şişlikleri diyorsanız hamilelikte çıkıyor onlar ben de aynada fark etmiştim.
denizleo09 Kumsalkya aynen bende fitil olarak kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Daha önceden erken doğum hikayem var o yüzden verdi sanırım
fasulye_35 Evlattt bende 12 haftalığım doktor ister ağızdan ister alttan al dedi ben ağızdan alıyorum sersemlik falan yapmadı bende
RBurcu Ben de kullanıyorum erken doğum riskine karşı Hafif kaşıntı yapıyor Gece koyuyorum fitil şeklinde sabah ilaç parçaları geliyor ama normal Vajinal yolla kullanmak daha etkili diye biliyorum Ama şişlik ya da herhangi bir sıkıntı yaşamadım 🌼
LinamAsyam Evlattt evet canım doktor ne dediyse öyle kullan şişlik çok normal bıraktıktan sonra geçiyor 💐
Sosyalbiri 919293 merhaba gebeliğimi öğrendiğim günden bu yana (9 gün oldu) benim de kahverengi akıntım oluyor. Hatta 2 gün de kırmızı oldu. Acildeki doktor Protestan yazdı ama doktorum kullanma bu haftada düşecekse düşmeli sağlıksızdır dedi. Siz doktora görüntünüz mü? kontrolüm yarın içim içimi yiyor