Aylakara26 Kızlar 33+3 haftalık hamileyim şimdi Mutfakda yemek yapiylrdum sol kaşık tarafıma Ağrı girdi neden oluyor 🤷♀️? Sizde oluyor mu? Bebisin kafası asağda zaten şimdiden hepinize teşekkürler 😊
Seymafatihakbulut Aylakara26 ben 36 haftalık hamileğim özellikle sol kaşoığıöda sürekli ağrı ve baskı var☺️Sanırım itekliyorlar elleriyle kollarıyla☺️☺️
Duygu07 Aylakara26 canım benimde sol kasığımda oluyor bazen doktor normal dedi. Baskı yaptığı noktalarda olur ağrı sancı dedi pozisyon değiştirirsen o da hareket eder geçer dedi
Selale_bati Aylakara26 benim prensesimde o haftalarda hep kasigima vuruyordu canim aciyordu tabiki seni yanlis yonlendirmek istemem asla insallah onemli birseyin yoktur🤲😮
Hbsanneoluyo Aylakara26 şuan aynı durumu yaşıyorum duştaydım birden sağ tarafıma sanki bir bıçak saplandı felaket Bi acı olduğum yere oturdum sonra yavaş yavaş kalktım yine geçmedi şimdi yatağımdayım kıpırdıyamıyorum çok kötüyüm
Aylakara26 Duygu07 Çok Sağol Canım Benim bende sancı yokdu dün galiba fazla ayakta kaldım Sol tarafımda Batma gibi oldu 2-3 dk oturdum gecdi çok şükür fazla sürmedi... Ama Alta baskı yapiyor 😅 tuvalete gidince geceleri rahat hissediyorum
Aylakara26 Selale_bati canım benim bebis kaşıklarıma vurunca Açımıyor ☺️ Mutfakda yemek yaparken 2-3 dkk bıçak saplandı gibi ağırı oldu çok şükür gecdi🤲 Sağol canım 😘
Aylakara26 Hbsanneoluyo çok geçmiş olsun canım sicak suda banyo yaptın mı yada sıcak su torbası koy geçmediyse acile git sıcak su geçirmesi lazım...
Hbsanneoluyo Aylakara26 zaten sıcaklar yapmıştım valla çok kötü Bi gece geçirdim sabaha kadar kıvrandım acıdan üstünde bide bebeğim çok hareketli ydi 4 5 defa hareket etmesi gerekirken hiç hissetmedim gece hareketini 6 da kalktım Bşyler yedim yattım allahtan küçük tekmeler attı valla o an ağladım mutluluktan kasılmamı hala azda olsa devam ediyo gazda olabilirmiş acaba
Aylakara26 Hbsanneoluyo Tekrardan çok geçmiş olsun canım kaç hafta hamilesin? İçni ferah tut yine doktora istersen görün...Ağrın olursa doktor bir baksın canim Kıyamam içini ferah tut çok su iç bebek hareket eder ve çikolata ye sol tarafına doğru yat...
Hbsanneoluyo Aylakara26 bebek hareket ediyo cnm çok saol ama karnımda ki acı hala geçmedi yarın ilk işim doktora gitmek
Hbsanneoluyo Aylakara26 ay benim geçmedi ya 😭 Geceden berri sürüyor çok kötüyüm doktora msj attım ebeye msj attım hiç biri görmedi daha Hastaneye gitsem doktor yok
Aylakara26 Hbsanneoluyo Kötü olduysa Hastanede muhakkak bir doktor yada ebe vardır Görünsen iyi Olur hem senin hem bebek için Magnezyum alıyormusun?
Hbsanneoluyo Bilgisi olan varmı apandisit fln olabilirmi çok korkuyorum Annem bebek baskı yapıyordur ondandır diyo ama kaç saattir geçmedi
Aylakara26 Hbsanneoluyo canım baskı yapabilir bebek bende de oluyor geceleri oluyor ama sabahları geçiyor yine belki açılma yada Doğum kanalına giriyordur burdan bisey kimse söyleyemez en iyisi Doktora gitmek doktorun yoksa yerinde başka Hastaneye git normal da olabilir ama Nolur Doktora bir baksın