turkan403 Kızlar mrb benle aynı haftasında olan var mı 8+3 günlüğüz sol göğüste dokununca ağrı ve şişme oluyo normal midir anlamdm başına gelen var mı
Tturcan turkan403 Canım ben 8+0 göğüslerime dokunamıyorum bile çok acıyorlar. Normal olması lazım vücut değişiyor hamilelikle birlikte. Ama yine de doktoruna bir sor istersen
Sevcan62 turkan403 36. Haftadayım ben o haftalarda göğüslerim felaket ağrıyordu sıcak su değince zonkluyordu resmen 🥲
Zeyyno_ turkan403 İlk aylar göğüste hassasiyet olabiliyor şişlik tek taraflimi ? benm her iki gebeliğimde de ağrıyla fark etmiştim hamile olduğumu çünkü normalde adet vs olacağım zmn sadece karnım agrir Aynı zamanda sistilerde zamanla
turkan403 Tturcan dvelete gidiyorum özel takipli olsam sorucaktim yoksa iki kizimda da böyle bişi yaşamdm için endişe etim biraz
turkan403 Zeyyno_ ara ara tek yere giriyo ağrı bazen iksini bir sızlıyo yani iki gebelikte de böyle olmadm hiç ondan biraz endişe etim
Zeyyno_ turkan403 Endişelenecek bişey değildir bnce yinede doktorunuza syleyin ama her gebelik aynı geçmiyor zaten goguslerde hassasiyet olması normal
sacmalamakizim turkan403 İlk hafta da değilim hiç yaşamadım da ama normal olabilir, çünkü yeni gebe olduğunuz için hormonlar yüksek çalışıyor, ama siz yine de bir doktorunuza sorun. ☺
Zynpsr1 turkan403 merhaba bir şey sorabilir miyim sizi önceden hatırlıyorum gibi de sanırım 2 kızınız vardı 3. Sü de kız diye kaynınız falan laf sokuyordu yanlış mı hatırlıyorum acaba
Zynpsr1 turkan403 aa öyle mi bende 4. Ye mi hamile kaldınız diyecektim. İnşallah gönlünüzden geçen olur 🌸
turkan403 Zynpsr1 yok kız üç sürpriz oldu bize umadim anda öğrendim ikinci kizimda laf söylemişti kaynım bana🤦 hale de söylüyo üçncu kız geliyo diye
turkan403 Zynpsr1 aynen kesinlikle 🤭😂 sağlıklı evlat olsun ne olursa olsun yani blmyom kızı olana farklı gözle bakiyolar halbuki dünyanın en güzel duygusu çiti pitilar insan neyi eksikse onu istyo tabiki ama nasip kısmet nediyelim