Daisyy000 ya yaş farkı arttıkça kıskançlık kıyaslama daha çok oluyo gerçekten, oğlum doğduğunda ablası daha 13 aylıktı, çabuk uyum sağladı kardeşine…ben ev işlerini eşim evdeyken yaparım hala öyleyim , tekken sadece çocuklarla ilgilenirim, ilk zamanlar kardeşi merak,tanıma süreci oluyo, haliyle bebeği ufak tefek dürtmeler, kurcalamalar tek bırakamıyosun hiç😅 kızımı oğlumla ilgilenirken kesinlikle uzaklaştırmadım, hep alana katarak kıskançlığa engel olabildim, mesela beslerken kızıma da atıştırmalık bişeler hazırlar hadi birlikte beslenme saati geldi, şimdi uyku saatimiiz diye alana onu da katardım, böylece birlikte vakit geçirmiş oluyoduk. Alt değiştirirken kızım bezi getirir, mendil falan çıkarır falan, görevlendirme olayı çok işe yarıyor 😅böyle yapa yapa kriz dönemi yaşamadık çok şükür. Zaten ilk aylar yenidoğan genellikle uykuda geçiriyo zamanı, bu süreçte büyük de kardeşe adapte oluyo haliyle. Ama dediğim gibi evde tekken sadece çocuklarımla ilgilenirim , eşim de evdeyken sağ olsun her şeye yardımcı olur, o varken kendime evime vakit ayırabiliyorum .