milaeqq Bigsecret3 Son ayda olunca Netflix sizin işiniz oluyor bir de çalışmayınca 😬 Benden bir parça (anne temalı bir tık hamileyseniz ya da bebek sahibiyseniz mükemmel bir anne başrol oyuncumuz) 🥹The OA var o biraz bilim kurgu sever misiniz bilmiyorum, Gözcü var bu da korku ama aşırı popüler bir dizi 👍🏻 Kimler geldi kimler geçti Serenayın dizisi zaten 10 numara 💯 Lohusa var o da aşırı güzeldi ben ağlamıştım açıkçası 2 hafta önce izlemiştim komik ama ağlamıştım ben de mi böyle olacağım diye 😂 Zeytin ağacı mükemmeldi ve Maid’te çok güzel annelik konulu o da ♥️ Élite çok güzel ben İspanyolca öğrenirken onu izliyordum 😍 Ve Stranger Thingste aşırı güzel onun dışında Kuş Uçuşu benim Netflix Türk dizilerinde ilk 3’e girer mutlaka izleyin dediğim bu var bir de Terzi var 😍 Umarım keyifle izlersiniz 🙏🏻
Bigsecret3 milaeqq yok kuzum hamile değilim 1,5 yaşında çocuğum var önerilerin çok güzel mutlaka izleyecegim
e_blue_sky_a Bigsecret3 jimmy and georgia. Grece and frenkie. Outlander. Lucifer. The good place. Emily in paris. Kulüp güzel zeytin ağacı da…. dizilerden
Bigsecret3 Lara_ teşekkür ederim severim bilim kurgu ve korkuyu ben onu bir kaç haftaya bitiririm aşkım 🤣🤣
gknlpln Bigsecret3 black list, queen of the south, outlander, emily in paris, peaky blinders, the witcher, bridgerton, bodies, the last airbender, queen charlotte, queens gambit
myangelson Bigsecret3 aynen 😂 şimdi yazılan önerilere baktım da benim de izleyip yazmadığım çok dizi varmış şuan yorumlarda farkettim 😂😂😂