Cumartesi gece normal adet sancım oldu pazar günü akşama kadar çektim sonra baktım kahverengi leke gelmiş hemen hastaneye gittik ama ben sancıdan duramıyorum artık neyse hastaneye geldik doktor 2 cm açıklık var doğum başlamış ister yatış vereyim ister eve git sıcak duş al hurma ye lavanta yağı sür dedi eve gittim sancımı evde çekmek istedim ama artık sancı beni öldürme derecesine geldi 5 dk ya bir 15 saniyelik sancı giriyodu belime kasıklarıma egzersiz yaparak ıkınarak geçiriyodum gram uyku girmedi pazartesi günü öğlen bi daha gittim bu sefer 4 5 cm dediler eve gittim tekrar akşam kıvranmaya başladım acıdan yine gittim 4 cm dediler tekrar eve gittim gece 1 e kadar sancıdan artık yalvarmaya başladım Allah a ya canımı al ya kurtar beni diye burda linçlemeyin lütfen ölmek üzereydim çünkü sancım tuttuğunda teyzem fln belimi ovaladı sürekli neyse bi anda bi ıkınma geldi istemsiz ıkındım suyum aktı annem ıkınma kızın dur bebek gelir şimdi dedi ama ben ıkınmazsam çatlicam böyle büyük tuvalet ıkınması ama değişik bi şekilde neyse bi daha ıkındım yine aktı bi daha ıkındım yine aktı hemen arabaya bindik hastaneye geldik sedyeye yattım ama ıkınmadan duramıyorum hemşire ıkınma çocuğa bakıcam dedi nefes aldım o baktı ama ben tekrar ıkındım dedi kalp atımı güzel kanala girmiş hemen doğumhaneye beni arabaya bindirdiler götürdüler ama ben ıkınıyorum hala doğumhameye girdim çatala yatmadan bi daha ıkınma geldi istemsiz oluyo zaten o ıkınmayı yapmasam çatlayıp ölecekmişim gibi geliyo neyse çıktım çatala ebe geldi sen dedi sancıyı evde çekmek isteyen misin dedi evet dedim aferin bayağı cesaretlisin sen fln dedi ama ben ıkınıyorum geldi altıma baltı kafası belli dedi eline aletleri aldı dedim nolursunuz kesik atmayın ama yok dedi atmak zorundayım bi anda bi içe bi dışa attı ben öldüm sandım camı keserken çıkan ses gibi bi ses geldi neyse kesiği attıktan 2 dk sonra bebeğimin kafası dışına çıktı ebe hemen çekti al çıktı senin ki dedi hemen karnıma koydu ben kan ter içindeyim ama nasıl güzel bi duygu oldu orda bütün çektiğim acıya değdi sonra hemşire bebeğimi küveze aldı plesantasını istedim o esnada poşete koydu verdi değişik değişik baksada 😂 neyse dikişe geldi sıra uyuşturucu iğne vurdu dikişi yaparken sadece ipin geçişini hissettim bi içe bi dışa dikiş attı en son uyuşmamış bi yer orayı iğneyi soktu ben acıdan kıvrandım ip geçerken acayip derecede yandı neyse kesti bitti küçük detaylar vardı anlatmadığım sormak istediğiiz bişry varsa cevaplamaya çalışırım 😅😅