rumeysaaysett Selam kızlar dün test yaptım silik çizgiydi ve sonrasında kan verdim. Hcg hormonu 213 çıktı. İnşallah devamı da gelir biraz korkuyorum bir aksilik çıkacak diye.
myangelson rumeysaaysett güzel bir değer çıkmış 2 gün sonra aynı yerde tekrarlayın kan vermeyi dün verdiyseniz yarın vereceksiniz düzenli artış takibi için. İnşallah sağlıkla ilerler 🤲🏻
Yavrumveben rumeysaaysett benim 52 idi kimyasaldır bu düşer çok ümitlenmeyin birkac gun sonra tekrar kan verin dediler ama hamileymişim . Senin değerin güzel bir kez daha baktir artiyorsa bebiş geliyor demektir 😍
rumeysaaysett myangelson İnşallah Rabbim nasip eder. Hiç beklemediğim bir an da oldu. Normalde planlıydı tabii ki ama bu ay beklemiyordum ☺️ Aynı yerde veremeyeceğim kanı konuştum doktorla güzel bir artık görürsek bu sorun olmaz dedi ☺️
myangelson rumeysaaysett yani farklı yerlerde verilince dusuklukler olabiliyor inşallah öyle bir sıkıntı yaşamazsınız. Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏻😊
Booksandcats Ben de 227 ile öğrenmiştim şimdi 32+5iz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı olsun 🙏❤️