Yagmuraran Kızlar 21. Haftaya girdim ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi acaba ?
Cansu-2600 Yagmuraran Gayet normal dışardan gelen tepkilere söylemlere kulak asma. Ben 23-24te hissetmeye başladım.
DNZMHMHT Yagmuraran normal bence 22 23 te hissedersin. Ben 23 te hissetmistim ilk gebeligimde. onu da hissetmek icin gece sessiz bi odada uzaniyordum sola uzanip elimi karnima koyuyordum o sekilde hissettim oyle yapmasam heralde 25 e kadar da hissedemezdim.🤗simdi 12 haftaligim bakalim bunda ne zaman hissedecegim
minnosbirkiz Yagmuraran bence normal, 22 haftalığım, ilk gebeliğim, sadece kıpırtı, bazende kendisini tek tarafta şişiriyor onu hissediyorum, hatta 1 gün hareket ediyorsa 2-3 gün etmiyor felan ☺️
Melismelo Hamileliğim ilkinde 18de hisettim bunda 19. Da başladım hisetmeye ama sadece akşamları uzandığım zaman cok hafif alt karnımda hisettim 3-4 defa şuan 20+4 oldum 2 gündür yine hisetmiyorum normal bence korkmayın Bu sefer kilolu hamile kaldım ondanda olabilir
Cloudtg Bu haftalarda çok normal çikolata yiyip sol tarafına uzan birazcık sev ve konuş birde gün içinde çok hareket ediyorsanız hissetmemeniz çok normal ama yinede içim rahat etsin derseniz bir doktora görünün