Elwing6 Arkadaslar evim cankaya dikmende medicana yakin fakat gonlumde medicalpark(batikent) var.mesafe önemli mi? Madicalparkta pınar hanima iyi diyorlar ama medicanada dogum yapanlar varsa tavsiye alabilirim.bir de saglik sigortasi yaptirmaliyim..hamile kaldigimda yararlanabilir miyim? Hangisini onerirsiniz sigorrta
Krbksrf Elwing6 hamileyken dogum paketi sadece demirhayat sigorta yapiyor benim bildigim isteginiz hastaneyle anlasmasi var mi bakmak lazim .hastaneden dogum paketi alirsan daha uyguna gelebilir .bende sigorta paketi aldim ama ben 1 yil once aldim uyguna geldi.
Krbksrf Elwing6 bnde ankara liv gidiyorum bana en yakin hastaneydi isyerimede yakin hem ben doktorumdan da hastaneden memnunum .
Elwing6 Krbksrf hem sigortalari hem hastaneleri tek tek aramak gerekiyor sanirim ama okuduklarima gore sigorta daha mantikli yarin hamile olmadigimi ogrenirsem 6 ay sureli sigortami baslatacagim :)))) ne kadar odediniz sigortaniza senelik ya da aylik ve hangisiydo acaba ?
Elwing6 Krbksrf liv de sigortaniz verilen muayne sayisi yeterli geldi mi? Ekstra bir ucret odednizmi livde yakin bana
Krbksrf Elwing6 tabi iyi arastirmak gerekiyor ben bu isin icinde oldugum icin onceden onlem aldim benim policemde yani sigordam da 1 yil bekleme suresi vardi .
Krbksrf Elwing6 sadece her gidisime 15 tl oduyorum buyuk ihmal muayne sayisi yetcek gibi gorunuyor zaten son aylada cok gelecksin dedi doktorum . Ek bir ucret odemdim daha 6 hakkim var bnm birde 10 gunde bir gidersen onu muayne sayisindan dusmuyorlar diye soylendi bana
Elwing6 Reykzy pinar hanimi istiyrum ama dikmen batikent mesafesi kafami kurcaliyor..tek tek arayayim en iyisi :) cok tesekkur ederim ama koru hastanesine bir kac olaydan sonra mesafeliyim , diger doktorunuza da bakayim sagolun :)
Elwing6 Krbksrf sizinki tamamlayici saglik sigortasi mi yalnizca dogum mu özelden yazarsaniz sigorta adini cok memnun olurum.
Elwing6 MamaB ya en güzel :) bunuda not aliyorum.hastaneden paketmi aldiniz peki sigortadanmi yararlaniyorsunuz
Krbksrf Elwing6 eger hamile isen hastaneden alman daha mantikli degilsende sigorta sirketlerini arastir cnm ozelden yazabilseydik sana yardimci olurdum burda yazinca reklam oluyor herkes yanlis anliyor
MamaB Elwing6 özel sağlık sigortam var hastaneyle anlaşmalı tam kapsam faydalanıyorum. Rn azından tanışmanızı tavsiye edebilirim. Odalarını da gezebilirsiniz fazlasıyla açıklar
Elwing6 Krbksrf yarın test yapacgim sonuca göre degilsem muhakkak sigorta sirketlerini arastiririm.olsun cok tesekkurler 🌸🌸
Elwing6 MamaB siz de dogum oncesi mi yaptirmistiniz 1 yil ya da 6 ay bekleme sureli :) benim erken olabilir o zaman sanki hastane imkanlarini arastirmak daha mantikli..degilsem bende sigorta yaptiracagim :) sigorta ile cok pahali oluyor mu?
MamaB Elwing6 ilk üç ay kullanma hakkınız olmuyor benimkinde bu yıl itşbariyle de aylık ödemesi 107₺.
MamaB Elwing6 yalnız ben bağlı olduğum şirket üzerinden yaptırdım bireyselde nasıl olır onu bilmiyorum 🤷🏼♀️