esraserdar34 İkinci gebeliğinde daha çok kilo alanı daha duymadım bende ilk gebelikte 22 kilo aldım ikincisine 14 kilo. Bide çok kilo almanın bebeğin kilosunu etkilemediğini biliyorsunuzdur
Mhtpdrmz06 Aylin46 benim bayağ belidgin ya özellikle atlet falan varken bayag çıkmış durumda. Zayıf oldugum için birden çıkıyo benim. Şuan 50 kiloyum siz kaç kilosunuz hani kilonuz biraz varsa o zaman biraz daha geç belli oluyo genelde
Aylin46 Mhtpdrmz06 56 ile hamile kaldım 58 kiloyum. İdeal kiloda hamile kaldım. Ama iki gündür göbeğim falan indi sanki bazen kocaman oluyordu. Birde göbekte sürekli ara ara yoklayan sızılar mevcut. Hareketleri de hiç hissetmedim ki herşey yolunda mı bileyim
sallyt ilk gebeliğim ve ilk 4,5 ay hiç kilo almamıştım şuan 35. haftaya gircem yarın 14 kilo almışım🥲
semanur0456 Akdere_44 36 +3 deyim valla kızlar 58 le hamile kaldım dün tartıldım 62,5 cıktım yani toplamda 4 kg aldm 😀 bebek kilo aldı ben almadım bu gebelikte bebek kilosu da 3200 bu haftada
Esra1999 Akdere_44 16 haftalığım ve malesef 7 kilo aldım 😭inşallah doğumdan sonra veririm ya etrafımdan çok olumsuz yorum alıyorum çok sinirlerim bozuluyo
sltn2686 Esra1999 bende 3 kilo aldım diye üzülüyordum bana bu bile fazla geliyor bu aylar almıyo insanlar 😭
Lara_ Akdere_44 şuan 6 aylığım ve 5 kilo almışım. Yani 49’iken 55 oldum. 😂😂 az ama belki ileride çok olur zaten zayıf biriydim. İyi oldu almam ama doğumdan sonra eski halime dönerim galiba.
Lavin___ Akdere_44 28+5 az önce kontrolden çıktık 67’yle hamile kalmıştım tartıda 72 çıktım şimdilik 5 kilo😊
sltn2686 16.haftadayız 3 kilo aldım sayılır 171boy 63 kgyim bana çok geliyor ben 70”i geçmek istemiyordum ama sanki imkansız mı kızlar
dorugun_annesi1 Akdere_44 ilk gebeliğim 21+2 yim 5 kilo almışım 52 ile hamile kaldım şuan 57 umarım 65 i geçmemm😂
eylemm09 Akdere_44 36+2 yim 11 gün sonra doğumum var Allahın izniyle ben 15 kilo aldım 53 ile hamile kaldım şu an 68 im kızlar son 2 ayda hiç kilo almadım sabit kaldı kilom 30. Haftadan önce aldım hep bu kiloyu
Annelikmghb Akdere_44 benimde ilk gebelikte 8 kilo almistim doguma kadar bu gebelikte 18 haftada 6 kilo aldim moral bozmak yok bebeklerimiz saglikli olsun canım
kardelen54 Bende 25 haftalik 3 kilo aldım ama bence hamile kaldığın kilo önemli mesela zayıf kaldıysan kilo alimin fazla olur ben normal kiloda 60 la kaldım şu an 63 oldum
serapmusta Elifnur54 geçen hafta tam 28+0 da kontrolüm vardı. 1180 gr 37 cm demişti. İlk bebeğim biraz zayıf doğduğu için az mı diye sorduğumda şu an için normal eğer gerilik olursa bu haftalardan sonra belli olur dedi. 32 de gideceğim tekrar bakalım. Sizinki ne kadar kilosu?