Busiiiiiii 37+6 dayım. 30 kg aldım. 20 kilomu 5 aya kadar almıştım. Yani aslında birazzz açgözlülüğümden aldım 🥹😅 olsun kilodur verilir
Senank Akdere_44 24 hafta 47 kilo ile hamile kaldım şuan 52 buçuk ilk hamileliğimde 48 le hamile kaldım 55 ile doğum yaptım bu gidişle sanırsam 60 olucam 🤔🤣
Benaslindayokum Akdere_44 gebeliğimi ilk öğrendiğimde o ilk 3 haftalık süreçte (hamile olduğumu bilmiyordum ) aşırı iştahım açılmıştı ve 69 kg çıkmıştım sağlık ocağında . İlerleyen haftalarda malesef 5 kilo verdim kusmaktan şu an 14. Haftadayım sabit kaldım alamıyorum.
Momasil_42 Akdere_44 38+4 bugün 71 ile hamile kaldım 68 e düştüm ilk aylar bulantı vs şuan 78 kiloyum 🙏😄
boraninannesi_ 32+3 16 kg aldım, 71 ile hamile kalmıştım şimdi 87 bazen 88 çıkıyorum doktorum çoook kızdı haftaya perşembeye kadar hiç kg almamam gerekiyor dikkat etmeye calısıyorum 😩😩😩
Gamzeturkmen Glchan_34 ben son iki haftada çok kilo aldım 🤷🏻♀️ bebiş kaç kilo sizin? Dün doktora gittik 2600 olmuş 🥹 bebeğe mi gidiyor yoksa bu kilolar ödem mi bilemedim
Glchan_34 @Gamzeturkmen ben son bir ayda sadece 2 kilo aldım sanırım bünyeyle alakalı kilo alma yatkınlığı yok bebiş de haftasına göre ilerde gidiyor şu an 10 gün kadar 35+3 3077 gramdı doğuma kadar ne kadar olur bilemedim
Gamzeturkmen Glchan_34 ooo maşallah tombiş bir bebek gelecek 🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bizimki haftasıyla uyumlu ama son haftalarda daha hızlı kilo aldığı için muhtemelen ben de çok kilo aldım. Benim de 1 ayda 2 3 kilo fark etti öncesinde daha yavaş alıyordum
Glchan_34 @Gamzeturkmen doktor ileride dediği için perinatolji bölümüne yönlendirdi büyük ihtimalle genetikten kaynaklı dedi ama yine de görün dedi gittim bir sıkıntı yok dedi genetikten kaynaklı bence çok almadık ya kilo bazıları çok fazla alıyor gorumcemin gelini Ramazan’da doğum yaptı tam 17 kilo almıştı ikinci gebeliğe rağmen 😂
Gamzeturkmen Glchan_34 sıkıntı olmamasına çok sevindim 😊 bence de çok almamışız bizim okulda da bir hoca 5 ayda 12 kilo toplamda 30 kilo almış 🙈
Glchan_34 @Gamzeturkmen ay aman 30 kilo çok yengem de ilk cocugunda 25 kilo almıştı biz 12 fitiz bence😂😂 göbek hariç
Gamzeturkmen Glchan_34 hahaha benim arkadan hiçbir şey belli olmuyor zaten önde kocaman bir top yutturmuşlar gibi duruyor😂😂 sadece öne ve aşağıya eğilip kalkmak zor😂